Kefaret 7. son bölüm izle!

Kefaret 7. bölüm full izle linki FOXPlay’de. 3 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret 7. bölüm tek parça full hd halinde FOXPlay platformu üzerinden izlenebilecek. Peki, Kefaret 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 7. bölüm ile 3 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Kefaret dizisinin 7. son bölümünde Zeynep sonunda Sabri’den kendisine gelen güzel çiftlikte Sude ve Can ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Peki, Kefaret 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KEFARET 7. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sude’nin eski dadısı Ayşe de çiftliktedir, Zeynep’e kaçırılma sonrası yaşananlar hakkında tüm merak ettiklerini anlatır. Zeynep, Sude ile yakınlaştıkça Sinan’ın ulaştığı yeni bilgiler kuşkularını tırmandıracaktır. Münevver kardeşine iş bulma gayretine düşer ancak Sinan’ın herkesten sakladığı gizemli ve önemli bir işi vardır. Abisinin hapisten çıkmasıyla birlikte tırmanmaya başlayan olaylar sonucu vurulan Arzu’yu tedavi etmesi için Ahmet zorla getirilir. Ahmet küçük Cansu ile tanışır.

Kefaret 7. son bölüm izle!

KEFARET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Geldiği gece Sude‘yi gören Can böyle bir bilgiyi babasından saklamaya hakkı olmadığını söyleyerek annesiyle tartışır. Evlenmeye mecbur bırakılan Ahmet kendisine karşı kurduğu komplonun cezasını Meltem’den kat kat çıkartır.

Sinan kaçırılma ile ilgili olarak ele geçirdiği yeni delillerle Sabri’nin kendilerini kandırmış olabileceği sonucuna ulaşır ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Zeynep’in yaşamı Sabri’den kalan büyük servet sayesinde artık çok başka olacaktır.

 

Kefaret 7. son bölüm izle! ile ilgili etiketler kefaret Kefaret 7. bölüm Kefaret son bölüm Kefaret 8. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.