İlker Kaleli BBC'nin "The Serpent" dizisine damga vurdu!

Tüm dünyada merakla beklenen "The Serpent" dizisi İngiltere'de BCC One'da izleyiciyle buluştu. Söz konusu dizide Türkiye'nin en önemli oyuncuları arasında yer alan İlker Kaleli de rol aldı. Kaleli'nin, Jenna Coleman ile dans ettiği sahneler büyük ilgi gördü.

1970'lerde Asya seyahatine çıkan ve Batılı hippileri hedefine alan seri katil Charles Sobhraj'ın yaşamına dair kesitler sunan dizide ünlü oyuncu İlker Kaleli'de rol aldı.

Kaleli, 70'li dönemlere ait kıyafetleri, takıları ve uzun saçlarıyla beğeni topladı. Kaleli'nin sahneleri dizinin özellikle 2. bölümüne damga vurdu. 

İlker Kaleli BBC'nin "The Serpent" dizisine damga vurdu!

İNGİLTERE VE İRLANDA'NIN ARDINDAN DİJİTAL PLATFORMLARDA YER ALACAK

Yönetmenliğini Tom Shankland'ın yaptığı, senaryosunu Richard Warlow ve Toby Finlay'ın yazdığı dizide Jenna Coleman ve Ellie Bamber gibi başarılı isimler rol aldı. Söz konusu dizi, İngiltere ve İrlanda'da yayınlandıktan sonra dijital platformlarda da gösterime girecek.

İlker Kaleli BBC'nin "The Serpent" dizisine damga vurdu! - Resim : 2

DANS ETTİĞİ SAHNELER İLGİ GÖRDÜ

Sekiz bölümlük "The Serpent", en az 20 kişiyi öldürdüğü düşünülen Sobhraj'ın hayatına ışık tutuyor. İlker Kaleli'nin Charles Sobhraj'ın sevgilisini canlandıran Jenna Coleman'la dans sahneleri ise dikkatlerden kaçmadı.

İlker Kaleli BBC'nin "The Serpent" dizisine damga vurdu! - Resim : 3

 İLKER KALELİ HAKKINDA

1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ünlü oyuncu İlker Kaleli, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünden mezun olmuştu. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) okullarında eğitim almıştır. Eğitim aldığı dönemde diğer taraftan Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda da dersler alma imkanı olmuştur.. Ardından sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynamıştur.. 2014'de ise Silsile adlı filmde rol almıştır. Kaleli esas çıkışını ise, Poyraz Karayel dizisindeki Poyraz Karayel rolüyle yapmıştır.

Kültür Üniversitesi‘nde Sanat Yönetimi okuduğu dönemde iki sene boyunca Şahika Tekand‘ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitimi alan Kaleli, mezuniyetinden 2 yıl sonra İngiltere'ye gitme kararı almıştır. Londra’da LAMDA'da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl eğitim almış ve 2011 yılında mezun olmuştur.

Londra’da iken müzikle uğraşmış, DJ’lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi “son”da oynamaya başladı.

 

İlker Kaleli BBC'nin "The Serpent" dizisine damga vurdu! ile ilgili etiketler İlker Kaleli BBC The Serpent

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.