Bihter filminde çırılçıplak sevişme sahneleri çok konuşuldu! O sahne ile ilgili açıklama filmin başrolünden geldi...

Bihter filmindeki çırılçıplak sahneler sosyal medyada gündem oldu! Filmin başrolü Boran Kuzum o sahneler ile ilgili açıklamada bulundu. Herkes Kuzum'un özel sahnelerini araştırmaya ve izlemeye başladı. İşte o açıklama...

Halid Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz romanından uyarlanan ve vizyona girdiği günden beri oldukça konuşulan Bihter filmi, cesur sahneleriyle gündemden düşmüyor. Özellikle Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter karakterine hayat verdiği ve Boran Kuzum'un canlandırdığı Behlül ile yaşadığı tutkulu aşkın konu edildiği sahneler izleyiciyi derinden etkiledi.

POPOSUNUN GÖRÜLDÜĞÜ O SAHNE ARATILIYOR

Filmin en çok konuşulan sahnelerinden biri ise Behlül'ün çırılçıplak göründüğü sahne oldu. Bu sahne ile ilgili Boran Kuzum'dan da açıklamalar geldi. Kuzum, yaptığı açıklamada sahneyi çekerken herhangi bir çekince yaşamadığını ve filmin hikayesi için gerekli olduğuna inandığını belirtti. 

Bihter filminde çırılçıplak sevişme sahneleri çok konuşuldu! O sahne ile ilgili açıklama filmin başrolünden geldi...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk olan Boran Kuzum filmdeki sevişme sahnelerine dair şunları söyledi: 'Popom çok konuşuldu galiba. Sevişme sahnesiyse biz hayatın herşeyini yansıtmakla mükellefiz. Bunu sevişme sahnesi gibi çekmemiz lazım. Benim de bu konuyla ilgili çekincem yoktu.'

CESUR SAHNELER SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Boran Kuzum'un açıklamaları ve filmin cesur sahneleri sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı filmi ve sahneleri beğenirken, bazı kullanıcılar da rahatsızlıklarını dile getirdi.

Bihter filmi, cesur sahneleriyle ve etkileyici hikayesiyle izleyicileri ikiye bölmeye devam ediyor.

FİLM BEYAZ PERDEYE Mİ UYARLANIYOR?

Bihter, yasak aşkın ve tutkunun trajik hikayesini anlatan bir film. Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un başrollerini paylaştığı filmde, Nejat İşler, Hande Ataizi, İpek Bilgin, Ezgi Mola ve Nazan Keskin gibi isimler de yer alıyor.

Film, yönetmen Mehmet Binay'ın usta dokunuşuyla beyazperdeye aktarılıyor.

 

Bihter filminde çırılçıplak sevişme sahneleri çok konuşuldu! O sahne ile ilgili açıklama filmin başrolünden geldi... ile ilgili etiketler Boran Kuzum Farah Zeynep Abdullah
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.