Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran yönetmen Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Oyuncu Hazar Ergüçlü ile 5 yıllık ilişkisi biten yönetmen Onur Ünlü yeni bir aşka yelken açtı. Yeni aşkıyla görüntülenen Onur Ünlü muhabirlere sert çıktı.

Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden 19 yaş küçük Hazar Ergüçlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisini, yaşanan fikir ayrılıkları sebebiyle Aralık 2022'de noktalamıştı. İkilinin arasındaki 20 yaş farkı ise uzun süre konuşulmuştu.

"AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL"

Ayrılık haberlerini doğrulayan Hazar Ergüçlü, "Evet, Onur Ünlü ile yollarımızı ayırdık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 'Beş yıllık bir yıpranma yaşandı' diyebiliriz. Hala her şeyim, ailemden birisi gibi ama ayrılıklar da sevdaya dahil" ifadelerini kullanmıştı.

Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran yönetmen Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi!

"OLMAYINCA OLMUYOR"

Yönetmen Onur Ünlü ise "Olmayınca olmuyor, bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek karar verdik” açıklamasını yapmıştı.

ÜNLÜ YÖNETMENİ ÇABUK UNUTTU

Hazar Ergüçlü'nün ayrılık acısı ise kısa sürmüştü. Ergüçlü, oyuncu sevgilisi Ece Ertez’den kısa süre önce ayrılan Jakuzi grubu üyesi müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran yönetmen Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Resim : 2

Onur Ünlü, önceki gece Beyoğlu sokaklarında yeni sevgilisi ile görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında gören Onur Ünlü muhabirlerin ısrarlı soruları karşısında sinirlendi.

"YOLUNUZA GİDİN"

Ünlü, kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Haydi yavrum hadi. Yolunuza gidin” diyerek sert çıktı. İki sevgilinin arasındaki yaş farkı ise yine 20'ye yakındı.

Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran yönetmen Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Resim : 3

 

 

Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran yönetmen Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! ile ilgili etiketler Onur Ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.