Hande Erçel ve Kerem Bursin öpüşme sahnesiyle gündemde! Dakikalarca sürdü...

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Murat Dalkılıç ile ilişkilerinin bitmesiyle gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel'in "Sen Çal Kapımı" dizisindeki öpüşme sahnesinin çekim arkası görüntüleri ortaya çıktı. Bursin ve Erçel'in öpüşme sahnesi çekiminin dakikalarca sürmesi şaşırttı.

Popçu Murat Dalkılıç ile ilişkine son verdiğini açıklayan Hande Erçel’in rol aldığı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki damga vuran öpüşme sahnesinin çekim arkası görüntüleri ortaya çıktı.

FİGÜRANLAR ŞAŞIRDI

Yayınlanan çok kısa sahnenin perde arkasında çekimin dakikalarca sürmesi rol alan figüranların bile şaşırmasına neden oldu.

MURAT, KEREM'DEN RAHATSIZ OLDU

Ayrılığın hemen ardından fan sayfalarında dolaşan bu görüntülerde Erçel'in rahatlığı dikkat çekti. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın Kerem Bursin'den rahatsız olduğuna yönelik yorumlar da yapıldı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin öpüşme sahnesiyle gündemde! Dakikalarca sürdü...

Hande Erçel ve Kerem Bursin öpüşme sahnesiyle gündemde! Dakikalarca sürdü... ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı öpüşme sahnesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.