Esra Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Her daim yaptığı hareketler ve sosyal medya paylaşımları ile ön planda kalmayı başaran ve cicişler olarak adlandırılan kardeşlerden birisi olan Esra Ersoy kimdir sorusu gündemde. Esra Ersoy kaç yaşında? Nereli? Instagram adresi nedir? Detaylar haberimizde…

Magazin gündeminde sık sık yaptığı konuşmalar ve sosyal medya paylaşımları ile bilinen Esra Ersoy, en çok aranan isimlerin başında geldi. Esra ve Ceyda kardeşler olarak anılan ve cicişler olarak gösterilen isimlerden Esra Ersoy en çok dikkat çeken isimlerden birisi.

ESRA ERSOY KİMDİR?

21 Haziran 1985 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Kendisinden 4 yaş küçük Ceyda Ersoy adında kız kardeşi vardır. İlkokul ve ortaokulu Mersin'de özel Toros Kolejinde ve Liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesinde okuduktan sonra Ankara'da Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila'da Halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Ersoy, 2007 Behzat Uygur ve Melike Güner'in yaptığı "Güzel ve Dahi" adlı yarışmasına katıldı. Twitter'da ve YouTube'da paylaşımlarıyla fenomen haline geldiler.

 

Esra Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? ile ilgili etiketler Söylemezsem Olmaz Esra Ersoy ciciş esra sponsor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.