Darmaduman final izle! 24 Aralık Darmaduman tek parça full izle

Darmaduman final bölümü ile FOX TV de. Cumartesi akşamları yayınlanan Darmaduman 9. bölüm dizi bitiminde tek parça olarak Youtube platformunda.

Darmaduman final bölümü ile Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu ile Hafsanur Sancaktutan’ın oynadığı Darmaduman dizisinin son bölümünde; Aldıkları cevapla ümitleri yerle bir olan Kerem, Ece, Derin, Evren ve Yağız hiç beklemedikleri bir davet haberiyle heyecanlanırlar.

Aile masasına atılan taşın hesabını soran Harun kendini hiç de tanıdık olmayan bir yerde bulur. Bir yandan birbirleriyle yüzleşmeye devam ederken bir yandan planı sürdürmeye çalışan çocuklar, ansızın gelen bir yardımla ayağa kalkarlar. Planın sonucu herkesin hayatına süprizlerle dolu yeni kapılar açacaktır.

Darmaduman final izle! 24 Aralık Darmaduman tek parça full izle

Evren ve Yağız kendilerini, sorularına cevap aradıkları bir yüzleşmenin tam ortasında bulurlar. Evren öfkelenirken, Yağız bilinmezlik içine sürüklenmeye devam eder. Duyduklarıyla sarsılan Kerem bunun hesabını soracaktır.

Derin ise bu yüzleşmede arada kalan olur. Ece cesurca hatasını üstlenirken bu durum yeni bağların kurulmasına aracı olacaktır. Derin ortamı sakinleştirmek için bir adım atar. Bu adım yeni bir ittifakın öncüsü olur. Harun hiç ummadığı yerden gelen bir teklifle şaşkına dönecektir.

Darmaduman final izle! 24 Aralık Darmaduman tek parça full izle ile ilgili etiketler Darmaduman Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.