Yargı dizisi yeni fragman geldi! Mercan çok üzüldü! Ilgaz'a ne olacak?

Yargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları'nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki Türk televizyon dizisidir.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerde olduğu Yargı dizisi final için gün sayıyor. Sevilen dizinin son bölümünde Ilgaz'a tuzak kurulmuştu. Mutlu bir ailesi olduğu ve gelecek planları yaptığı görülen Ilgaz için yolun sonu mu? Ilgaz Savcı'yı kim kaçırdı? İşte Yargı dizisi yeni bölüm fragmanından ipuçları...

YARGI ILGAZ KURTULACAK MI?

Yargı dizisi son bölümde Ilgaz, Ceylin ve Mercan gelecek ve tatil planları yapıyordu. Ilgaz başına geleceklerden habersizdi. Ilgaz kaçırıldı ve Mercan'ın okuluna yetişemedi. Mercan bu duruma çok üzülürken Ceylin Ilgaz'a ulaşmaya çalıştı. Peki, Ilgaz kurtulacak mı? Dizi mutlu son mu yapacak?

YARGI DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yargı dizisi yeni fragman geldi! Mercan çok üzüldü! Ilgaz'a ne olacak? ile ilgili etiketler Yargı Kaan Urgancıoğlu Pınar Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.