Cem Uzan eşi ile barıştı mı?

Firari iş insanı Cem Uzan, 2012'de evlendiği Fanny Blanchelande Uzan'la birlikte fotoğraflarının yer aldığı bir video paylaştı. "Erkeğin gerçek gücü yanındaki hanımefendinin dudaklarına yansıttığı gülümsemedir. Gerçek beyfendilik budur. Fanny Uzan" diyen Uzan'ın bu paylaşımı, 'barıştılar mı?" sorusunu gündeme getirdi. 26 Aralık'ta 60 yaşına basan Uzan, 40 yaşındaki eşini, 27 yaşındaki Litvanyalı Gabriele Tevaintyte için terk etmişti...

2009 yılından bu yana Fransa'da firarda bulunan iş insanı Cem Uzan, 2012 yılında Monacolu Fanny Blanchelande ile evlenmişti. 

Cem Uzan ile Fanny Blanchelande Uzan'ın ismi geçtiğimiz aylarda ise ayrılık ile gündeme gelmişti. 

Ayrılığın sebebi ise 26 Aralık'ta 60 yaşına basan Cem Uzan'ın 40 yaşındaki eşini 27 yaşındaki Litvanyalı Gabriele Tevainyte ile olan yasak aşkıydı. 

Ancak Ekim ayında Uzan'ın genç sevgilisi ile yollarının ayrıldığı magazin basınına konu olmuştu. 

Uzan bu haberlerin ardından 28 Aralık 2020 tarihinde Funny Blanchelande Uzan'la birlikte oldukları çok sayıda fotoğraftan oluşan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Uzan paylaşımında "Erkeğin gerçek gücü yanındaki hanımefendinin dudaklarına yansıttığı gülümsemedir. Gerçek beyfendilik budur. Fanny Uzan" ifadelerini kullandı. 

Cem Uzan eşi ile barıştı mı?

Uzan'ın genç sevgilisi ile arası bozulduktan sonra eşi ile ilgili yaptığı bu paylaşım akıllara "Barıştılar mı?" sorusunu getirdi. 

Ancak Uzan çiftinin barıştıklarına ilişkin henüz yapılmış bir açıklama yok. 

Cem Uzan eşi ile barıştı mı? ile ilgili etiketler Cem Uzan Fanny Blanchelande Uzan Gabriele Tevainyte

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.