Cam Tavanlar Hüsranla Sonuçlandı! Kanal Diziyi Bitirme Kararı Aldı! Erken Final İzleyenleri Üzdü!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok farklı yeni dizi ekranlarda yer almaya başladı. Cam Tavanlar da bunlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Show TV'nin büyük umutlarla yayınladığı dizi maalesef hüsranla sonuçlandı. Alınan kötü sonuçlar erken final kararını getirdi.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok farklı yeni dizi ekranlarda yer almaya başladı. Cam Tavanlar da bunlardan biri olarak ön plana çıkıyor.  Show TV'nin büyük umutlarla yayınladığı dizi maalesef hüsranla sonuçlandı. Alınan kötü sonuçlar erken final kararını getirdi.

 Cam Tavanlar Hüsranla Sonuçlandı! Kanal Diziyi Bitirme Kararı Aldı! Erken Final İzleyenleri Üzdü!

Kubilay Aka ve Bensu Soral ikilisinin başrol olarak yer aldığı dizi sezona iddialı bir şekilde giriş yapmıştı. Ancak ilk bölümden itibaren hiçbir zaman istenilen reyting ve sosyal medya etkileşimi alınamadı. Bu yüzden de dizi için erken final bir nevi kaçınılmazdı. Son bölümlerde alınan kötü sonuçların devam etmesi nedeniyle kanal tarafından iptal kararı verildi.

 

Kubilay Aka ve Bensu Soral Uyumu Beğenilmedi

 

Cam Tavanlar yayınlandığı ilk bölümden itibaren pek çok konuda eleştiri aldı. Bu eleştiriler arasında en çok ön plana çıkan ise başroller arasında bir uyum olmadığı yönündeki yorumlar oldu. Kubilay Aka ve Bensu Soral arasında iyi bir enerji oluşmadığı ve bunun seyirci aktarılamadığı açık bir şekilde görülüyor. Özellikle yaz dizilerinin sosyal medya etkileşimleri ele alındığında Cam Tavanlar’ın bu konuda sınıfta kaldığı söylenebilir. Nitekim işler reytinglerde beklenen şekilde gitmedi ve dizinin ipi çekildi.

Cam Tavanlar Hüsranla Sonuçlandı! Kanal Diziyi Bitirme Kararı Aldı! Erken Final İzleyenleri Üzdü! - Resim : 2

 

Cam Tavanlar İçin Hekimoğlu Bitirilmişti

 

İddialı giriş yapan ama beklediği sonuçlar elde edemeyen Cam Tavanlar dizisi Temmuz ayının sonundan itibaren izleyicilere veda edecek. Dizinin yapımcısı olan Ojo Pictures, Cam Tavanlar için Hekimoğlu dizisini bitirmişti.  Bu durum ise izleyenleri fazlasıyla üzmüştü. Geniş bir kitleye sahip olan Hekimoğlu ortalama reytingler alsa da sosyal medyada iyi bir etkileşime sahipti.  Cam tavanlar işte hem sosyal medya hem de reyting konusunda başarı elde edemedi.

 

Cam Tavanlar Hüsranla Sonuçlandı! Kanal Diziyi Bitirme Kararı Aldı! Erken Final İzleyenleri Üzdü! ile ilgili etiketler Cam Tavanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.