Burak Özçivit'in saçları sosyal medyada gündem oldu! Kirpi bebeğe benzetildi...

Sosyal medya hesabı üzerinden eşi Fahriye Evcen ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşan ünlü oyuncu Burak Özçivit, saçlarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Özçivit'in saçları sosyal medya kullanıcıları tarafından kirpi bebeğe benzetildi.

2017’de evlenen Fahiye Evcen ve Burak Özçivit’in ilk çocukları Karan 2019’da dünyaya geldi. Şimdi ise ikinci bebeklerini kucaklarına alacaklarını duyuran çift, tatil için Bodrum’da.

Ailece çıktıkları yat gezisinden fotoğraf paylaşan Burak Özçivit, kabarık ve elektriklenmiş saçları ile gündem oldu.

KİRPİ BEBEĞE BENZETİLDİ

Bir dönem sosyal medyaya damgasını vuran ‘kirpi’ bebeğe benzetilen Burak’a yapılan şakalara eşi Fahriye Evcen de sessiz kalamadı.

Burak Özçivit'in saçları sosyal medyada gündem oldu! Kirpi bebeğe benzetildi...

Evcen, Instagram’da bir magazin hesabının Burak Özçivit ve kirpi bebeği birleştirdiği fotoğrafı kendi sayfasında gülerek paylaştı.

 

Burak Özçivit'in saçları sosyal medyada gündem oldu! Kirpi bebeğe benzetildi... ile ilgili etiketler Burak Özçivit Fahriye Evcen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.