Berkay Şahin kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcıdan eşi Özlem Ada Şahin'e 22 milyon TL'lik jest!

Berkay Şahin, 2016 yılında hayatını birleştirdiği ve iki kız çocuğu dünyaya getirdiği eşi Özlem Ada Şahin'e Alaçatı'dan 22 milyon TL'lik lüks bir villa satın aldı.

Ünlü popçu Berkay Şahin, 30 Ağustos 2016 tarihinde Özlem Ada Katipoğlu ile evlenmişti. Ünlü çift; 2017'de Arya'yı (6), iki yıl sonra da Zeynep Mira'yı (4) kucaklarına almıştı. 

MİLYON DOLARLIK HEDİYE

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Berkay Şahin'in eşine Alaçatı'dan milyon dolarlık villa aldığı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı, yeni aşk yuvaları için ise 1.1 milyon dolar (yaklaşık 22 milyon TL) ödedi.

DEKORASYON İÇİN 5 MİLYON TL HARCADI

Geçtiğimiz hafta Alaçatı’ya giden Berkay Şahin, villaların yapıldığı şantiyeyi gezdi. Ünlü popçu, eşine hediye olarak bir villa beğendi. Villayı satın alan Şahin, iç dekorasyon için de 5 milyon lirayı gözden çıkardı. 41 yaşındaki şarkıcının, bu yazı eşi ve çocuklarıyla birlikte Alaçatı’da geçireceği öğrenildi.

Berkay Şahin kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcıdan eşi Özlem Ada Şahin'e 22 milyon TL'lik jest! ile ilgili etiketler Berkay Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.