Bay Yanlış 5. bölüm full izle tek parça

Bay Yanlış 5. bölüm full izle! FOX TV ekranlarında yayınlanan Bay Yanlış dizisinin 5. son bölümünü FOX Play üzerinden izleyebilirsiniz. Bay Yanlış 5. bölüm full izle linki tek parça halinde haberimizde…

Bay Yanlış 5. bölüm full izle! Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel'in oynadığı Bay Yanlış dizisi 5. son bölüm ile 24 Temmuz 2020 Cuma akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Bay Yanlış son bölümünde; Ozan kırdığı pot sonucunda Deniz’in baskılarına dayanamayarak her şeyi anlatmak durumunda kalır. Bay Yanlış 5. bölümünü FOX TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

BAY YANLIŞ 5. BÖLÜM

Ezgi ile Özgür beraberce Göcek’te Serdar’la karşılaşırlar. Ebru da düğüne katılacağından kafaları biraz karışmıştır. Arkadaşları da düğünün olaysız bir şekilde tamamlanması adına kafa yormaya çalışırlar. Sevim ile Nevin ikilisi de oldukça iyi anlaşır ve kısa bir zaman içerisinde Fitnat’ın yardımıyla Ezgi ve Özgür’ü baş göz etmek peşine düşer.

Ezgi ile Özgür’de aileleri artık daha fazla üzmemek adına birbirlerine uymayan bir çift görüntüsü içerisine düşer. Ancak bu halleri ailelerin dikkatini çeker ve fazla hoşlarına gitmez. Bakalım Ezgi ile Özgür’ün bu hali sonucunda olacaklar nereye kadar gidecektir.

BAY YANLIŞ 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bay Yanlış 5. bölüm full izle tek parça ile ilgili etiketler Bay Yanlış

Sitene Ekle