Schalke 04

FC Gelsenkirchen-Schalke 04, daha çok bilinen adıyla FC Schalke 04, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde Gelsenkirchen'e bağlı Schalke yönetim biriminde kurulu bir Alman futbol kulübüdür. Büyük başarıları 1930larda ve 1940ların başında yaşasa da Schalke Almanya'nın en popüler futbol takımlarından biridir.

Şenol Güneş onay verdi! Beşiktaş gurbetçi yıldızın peşinde...
Ozan Kabak'lı Hoffenheim, deplasmanda Schalke 04'ü darmaduman etti! Jorge Jesus'un takımda düşünmediği Fenerbahçeli futbolcu devre arasında ayrılıyor
Ruhr derbisi bildiğimiz gibi! Dortmund sahasında Schalke 04'ü 1-0 yendi Beşiktaş'ta Kenan Karaman ile yollar ayrıldı! Yeni adresi Alman kulübü Schalke O4 Milli futbolcu Ozan Kabak, 2026 yılına kadar Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da Galatasaray Schalke 04 ile anlaştı, sıra Faslı oyuncuyla anlaşmada Schalke 04'den GAZPROM resti! Alman kulübü Ukrayna'ya özgürlük istedi! Kolasinac Fener'e yakın Ozan Kabak için 10 milyon Euro Elveda Liverpool... Ahmed Kutucu, Süper Lig'de forma giyecek Ozan Kabak'ı Liverpool kaptı Mesut Özil taraftarların sorularını yanıtladı Ozan Kabak için görüşmeler başladı! Ozan Kabak'a Milan kancası Ozan Kabak'a 6 maç men cezası! Tükürdü, penaltı yaptırdı, kırmızı kart gördü! Beyern Münih, Schalke'ye gol yağdırdı Rus ekibinden Ozan Kabak hamlesi! Bundesliga Ruhr derbisinde Dortmund şov: 4-0 Bundesliga'ya damga vuran gol sevinci! Ozan Kabak, kasım ayının en iyi oyuncusu seçildi! Ozan Kabak, Almanya'da haftanın 11'ine seçildi! 'Yakında takım arkadaşı olacaklar' "Hem babasıyla, hem de kendisiyle görüştük!" Beşiktaş'ta favori Elyounoussi! Beşiktaş, Konoplyanka transferini bitirdi! Beşiktaş'ın Konoplyanka teklifi ortaya çıktı! Ozan Kabak sezon açılışına yetişemiyor!