Ahmed Kutucu'nun menajeri, milli golcünün Süper Lig'e transfer olacağını açıkladı

Schalke 04'ün 21 yaşındaki golcüsü Ahmed Kutucu, gelecek sezon Süper Lig'de forma giyecek. Kutucu'nun menajeri "Bundesliga'da 45 maça çıkmış, goller atmış, asistler yapmış bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'nde forma giydi, A Milli Takım'a kadar yükseldi. Teklifler de geliyor. Ahmed Kutucu'yu gelecek sezon Süper Lig'de izleyeceğiz" dedi.

Bundesliga'ya veda eden Schalke 04'ün Türk golcüsü Ahmed Kutucu, Süper Lig'de forma giymeye hazırlanıyor. Kutucu'nun menajeri Ersin Akan, 21 yaşındaki oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Schalke'nin Bundesliga 2'ye düşmesi nedeniyle genç golcünün takımından ayrılacağını vurgulayan Ersin Akan, "Ahmed Kutucu'nun Schalke ile 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Schalke de 2'nci Lig'e düştü. Ahmed Kutucu, milli takımda da sürekli forma giymek istiyor ve bu nedenle Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek bir takımda oynamak istiyor. Genç yaşına karşın farklı bölgelerde görev alarak önemli tecrübeler elde etti. Bundesliga'da 45 maça çıkmış, goller atmış, asistler yapmış bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'nde forma giydi, A Milli Takım'a kadar yükseldi. Teklifler de geliyor. Ahmed Kutucu'yu gelecek sezon Süper Lig'de izleyeceğiz" diye konuştu. (DHA)

Ahmed Kutucu'nun menajeri, milli golcünün Süper Lig'e transfer olacağını açıkladı

3 BÜYÜKLER PEŞİNDE...

Geçen sezonu Hollanda'nın Heracles Almelo takımında kiralık geçiren Ahmed Kutucu, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştı. Ay-Yıldızlı formayı genç takımlarda da giyen gurbetçi futbolcu, Şenol Güneş tarafından ilk kez Andorra ile oynanan EURO 2020 Grup Eleme maçında 85 dakika forma giymişti. Genç golcü 2 kez mili oldu.

Ahmed Kutucu'nun menajeri, milli golcünün Süper Lig'e transfer olacağını açıkladı ile ilgili etiketler Schalke 04 Bundesliga Ahmed Kutucu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.