Ozan Kabak resmen Liverpool'da

Liverpool stoper sorununu Ozan Kabak'la çözdü... Premier League devinin Alman teknik direktörü Jürgen Klopp, Bundesliga'da gösterdiği performansla adından söz ettiren 20 yaşındaki milli futbolcuyu Milan'ın elinden kapıp kadrosuna kattı.

Premier League'in son şampiyonu Liverpool, kadrosunu Ozan Kabak'la takviye etti. Sezon başından beri stoper bölgesinde kriz yaşayan Jürgen Klopp'un takımı, 20 yaşındaki milli stoperi kadrosuna kattı. Liverpool, bu transfer için Schalke 04'e 2.5 milyon pound kiralama bedeli ödeyecek ve sezon sonunda futbolcunun bonservisini alacak.

Galatasaray altyapısından yetişen ve Sarı-Kırmızılı formayı sadece yarım sezon giydikten sonra özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde genç yaşta sergilediği performansla Avrupa devlerinin transfer listesine giren Ozan Kabak, 2019 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray'a 11.5 milyon euro kazandırarak Bundesliga ekibi Stuttgart'a imza atmıştı.

Kırmızı-Beyazlı Alman kulübünün küme düşmesine rağmen kısa sürede orada da kendisini kanıtlayan Ozan, yaz transfer döneminde 15 milyon euroya Schalke 04'e satılmıştı. Gelsenkirchen ekibi bu sezon Bundesliga'nın dibini görmüş durumda... Sezon başında Virgil Van Dijk'ı sakatlığa kurban veren Liverpool kulübü, Hollandalı yıldız stoperin yerini doldurmak için bir süredir Ozan Kabak ve menajeriyle temas halindeydi. İtalyan devi Milan'ın da istediği milli futbolcu, "Kırmızılar"la el sıkıştı.

Ozan Kabak resmen Liverpool'da

Bu sabah İngiltere'de sağlık kontrollerinden geçen Ozan Kabak'ın transferinin birkaç saat içinde Liverpool'un resmi sosyal medya hesaplarından açıklanması bekleniyor.

GÜVENİMİ GURURA ÇEVİRDİN EVLAT

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez maça çıkartığı eski öğrencisi Ozan Kabak ile Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Güvenimi gurura çevirdin evlat. Yolun açık olsun, yüzün hep gülsün" dedi.

Ozan Kabak resmen Liverpool'da - Resim : 2

Ozan Kabak resmen Liverpool'da ile ilgili etiketler Ozan Kabak Liverpool Schalke 04 premier league
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.