Ozan Kabak'a Milan kancası

Schalke 04'te sıkıntılı günler geçiren Ozan Kabak, transferin son gününde İtalyan devi Milan'a transfer olabilir. İtalya kaynaklı iddialara göre, Milan yöneticisi Paolo Maldini milli stoper için Alman ekibiyle sıkı pazarlık halinde...

Mazisini arayan İtalyan devi Milan, Schalke 04 forması giyen milli stoper Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak istiyor. İtalya'nın önde gelen spor gazetesi La Gazzeta dello Sport'ta yer alan iddiaya göre Milano ekibi 20 yaşındaki stoper için kesenin ağzını açtı.

Milan'ın UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması ve Brezilyalı forvet Paqueta'yı Lyon'a satmasının ardından yaklaşık 35 milyon gelir sağladığı vurgulanan haberde, Ozan Kabak bonservis ve maaş maliyeti açısından en uygun aday olarak görülüyor.

45 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLDİ

Milan'da yöneticilik görevini sürdüren kulüp efsanesi Paolo Maldini'nin beğendiği stoperler arasında yer alan Ozan Kabak için teknik direktör Stefano Pioli'nin de bu transferin gerçekleşmesini istediği belirtildi. 

Alman ekibine 2019 yazında Stuttgart'tan 15 milyon euro bonservisle transfer edilen Ozan Kabak için Schalke'nin 45 milyon euro istediği gelen haberler arasında.

Ozan Kabak'a Milan kancası ile ilgili etiketler Ozan Kabak Milan İtalya Schalke 04
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.