Milli futbolcu Ozan Kabak için İspanya'dan 10 milyon Euro'luk teklif

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Liverpool'da geçirdikten sonra kulübü Schalke 04'e dönen milli futbolcu Ozan Kabak'a Sevilla talip oldu. İspanyol ekibinin 10 milyon Euro'luk teklifine karşın Alman temsilcisi 15 milyon Euro talep etti.

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da futbol hayatına hızlı bir giriş yapan ve ardından Avrupa'da forma giymeyen başlayan Ozan Kabak'a İspanyol kulübü Sevilla talip oldu.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını İngiliz devi Liverpool'da kiralık olarak geçiren milli stoper, İbrahima Konate'nin transferi sonrası Jurgen Kloop'un ekibi tarafından tercih edilmemişti.

Yeni sezonda Bundegliga 2'de mücadele edecek kulübü Schalke 04'e geri dönen Kabak için İspanya ekibi Sevilla devreye girdi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek olan Sevilla, Jules Kounde'nin Chelsea'ye transfer olma ihtimalinden dolayı stoper aramaya başladı. Endülüs ekibi Ozan Kabak için Schalke'ye 10 milyon Euro teklif etti. Alman ekibi ise 15 milyon Euro istedi.

Milli futbolcu Ozan Kabak için İspanya'dan 10 milyon Euro'luk teklif ile ilgili etiketler Ozan Kabak Sevilla Schalke 04 Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.