Beşiktaş'ta Kenan Karaman ile yollar ayrıldı! Yeni adresi Alman kulübü Schalke O4

Beşiktaş, Kenan Karaman'ı Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke'ye gönderdiğini açıklamıştı. Alman kulübü Kenan'ı bu paylaşımla açıkladı.

Beşiktaş, milli futbolcu Kenan Karaman ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "2021-2022 sezonunda kadromuza dahil olan profesyonel futbolcu Kenan Karaman ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kenan Karaman'a kulübümüze hizmetleri nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ta Kenan Karaman ile yollar ayrıldı! Yeni adresi Alman kulübü Schalke O4

SİYAH-BEYAZLI FORMAYLA 35 MAÇTA 2 GOL ATTI

2021 yılında Beşiktaş'a transfer olan milli futbolcu, siyah-beyazlı takımla çıktığı 35 maçta 2 gol kaydetti.

Kenan daha önce Almanya'da Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf formaları giymişti.

Beşiktaş'ta daha önce yerli statüsünde yer alan Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan, Kartal Kayra Yılmaz ve Serdar Saatçı takımdan ayrılmıştı.

SCHALKE 04'ÜN KENAN KARAMAN PAYLAŞIMI:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="de" dir="ltr">🇹🇷 Schalke 04’e hoşgeldin Kenan! 👋🏽<br><br>🇩🇪 Herzlich willkommen auf Schalke, Kenan! 👋🏽 <a href="https://t.co/G1HOMfm5zR">pic.twitter.com/G1HOMfm5zR</a></p>&mdash; FC Schalke 04 (@s04) <a href="https://twitter.com/s04/status/1565376070668410883?ref_src=twsrc%5Etfw">September 1, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Beşiktaş'ta Kenan Karaman ile yollar ayrıldı! Yeni adresi Alman kulübü Schalke O4 ile ilgili etiketler Beşiktaş Kenan Karaman Schalke 04 Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.