Ozan Kabak'tan Schalke'ye 5 yıllık imza!

Ozan Kabak, Schalke ile 5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Devre arasında Galatasaray'dan 11 milyon euro karşılığında Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak'ın yeni takımı resmen açıklandı. Bundesliga ekibi Schalke 04, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla 19 yaşındaki milli stoperi sözleşmesindeki 15 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullanarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Açıklamada ifadelerine yer verilen sportif direktör Jochen Schneider, "Avrupa'nın hâlihazırdaki en büyük yeteneklerinden birini Schalke 04'e kazandırdığımız için mutluyuz. Ozan, herkes tarafından bilinen diğer kulüplere rağmen bizi seçti. Bu transfer nedeniyle başantrenörümüz David Wagner'e ve futbol direktörümüz Michael Reschke'ye özel olarak teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Schalke ile beş yıllık sözleşme imzalayan genç yıldız, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla Bundesliga'da yılın çaylağı ödülüne layık görülmüştü. Yetenekli futbolcu, böylece kendisini Stuttgart'a transfer eden isim olan Michael Reschke ile yeniden aynı takımda buluşmuş oldu.

SCHALKE 04 TRANSFERİ RESMEN DUYURDU

Ozan Kabak'tan Schalke'ye 5 yıllık imza! ile ilgili etiketler Ozan Kabak Schalke 04
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.