Galatasaray Schalke 04 ile anlaştı, sıra Faslı oyuncuyla anlaşmada

Galatasaray Schalke 04'te kadroda düşünülmeyen Amine Harit için kulübüyle 4 milyon euroluk bedel karşılığında anlaştı. Galatasaray bu gelişme üzerine 25 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşmeye geçti. İki taraf arasındaki görüşmede yıllık ücrette uzlaşma sağlanmaya çalışılıyor.

Galatasaray uzun süredir yapmak istediği 10 numara transferinde mutlu sona yaklaştı. Milliyet'te yer alan habere göre; Schalke 04 Galatasaray'ın Faslı oyuncu Amine Harit için beklediği indirimi yaptı. Sarı-Kırmızılılar'ın Alman kulübüyle 4 milyon avro karşılığında el sıkıştığı bildirildi.

OYUNCUNUN MENEJERİ 4.2 EURO TALEP EDİYOR, CİMBOM 3 MİLYON EURO ÖNERİYOR

Yine haberde yer alan bilgiye göre; Galatasaray bu gelişme üzerine 25 yaşındaki oyuncunun menajeriyle görüşmeye geçti. İki taraf arasındaki en son görüşmede oyuncunun menajeri 4.2 milyon euro talep ederken; Galatasaray'ın ise maksimum 3 milyon euro yıllık ücret önerdiği iddia edildi.

Eğer Faslı milli oyuncuda istenen sonuç alınamazsa Galatasaray'ın Evander Ferreira ve Gustavo Scarpa transferlerine yöneleceği bildirildi.

Galatasaray Schalke 04 ile anlaştı, sıra Faslı oyuncuyla anlaşmada ile ilgili etiketler Galatasaray Schalke 04 Transfer Amine Harit
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.