Oğulcan Engin

Oğulcan Engin 30 Ağustos 1990 yılında Beşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin ile ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Henüz 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında forma giymeye başladı. 2001 yılında Beşiktaş Spor Kulübü'nden lisanını aldı. Oğulcan, 07-08 sezonunda Beşiktaş A2 takımında görev aldı. 2,5 senede A2 takımda 31 maça çıkıp 4 gol attı. 23 Ağustos 2008 tarihinde çapraz bağların dolayı yaşadığı bir rahatsızlık sonucu ameliyat olan Oğulcan'in 4 ay futbol sahalarından uzak kalacağı belirtildi.

Sakatlığı yüzünden uzun süre futbola ara veren Oğulcan, forma şansı bulamadığı Beşiktaş'tan ayrılıp 2010 yılında bedelsiz olarak Kasımpaşa Spor Kulübü takımına transfer olmuştur .2007'de 2 kez Türkiye U-17 formasını giyme şansı yakalamıştır. 2008'de düzenlenen Piestany Turnuvası da Türkiye U-18 milli takım formasını giymiştir. Futbolu dışında özel hayatıyla da dikkat çeken Engin, 2009 yılında Bebek'te arabasının aynasıyla çarptığı İtalyan gençle kavga ederek, uzun süre magazin dünyasını oyalamıştır. Yine aynı yıl, ilk oyunculuk deneyimini annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında oynayarak yaşadı.

İlayda Alişan, kayınvalidesi Seda Sayan ile tanıştı mı?
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı iddia edilen İlayda Alişan'dan açıklama
İhanet iddiası ile sarsılan Miray Daner'den manidar paylaşım! Miray Daner ile Oğulcan Engin ayrılığında ihanet iddiası! Oğulcan Engin'le ayrıldığı iddiasına Miray Daner'den fotoğraflı yanıt Oğulcan Engin ile Miray Daner aşkı bitti Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti... Seda Sayan: ''Yumurtalarımı dondurttum'' Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin Polonya'da şampiyon oldu! Türkiye'ye madalya getirdi Düğününe katılmamıştı... Seda Sayan ile Oğulcan Engin arasındaki buzlar eridi Seda Sayan'ın evlendiği kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile ilgili gerçekler! Gözler onu aradı... Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'ın nikahına oğlu Oğulcan Engin katılmadı Çağlar Ökten ile evlenmeye hazırlanan Seda Sayan oğlundan veto yedi! Nikaha katılmayacak Miray Daner sonunda aileye girdi! Oğulcan Engin ile mutluluk karesi göz kamaştırdı Miray Daner'den ilan-ı aşk! Oğulcan Engin ile fotoğrafını paylaştı Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı aşkında şaşırtan detay ortaya çıktı! Meğer eski eşiyle... Miray Daner - Oğulcan Engin birlikteliğinin ardından Ezgi Eyüboğlu, Kerim Çarmıklı ile görüntülendi Ezgi Eyüboğlu'nu hemen unuttu! Oğulcan Engin ünlü fenomenle aşk yaşıyor! Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu'ndan Oğulcan Engin'e olay gönderme Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrılan Oğulcan Engin'e babası Sinan Engin destek oldu Oğulcan Engin'e kendi restoranının önünde şok! Anahtarı motosikletin üstünde unutunca... Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'e hırsız şoku Oğulcan Engin'den Ezgi Eyüboğlu açıklaması... Ayrılık sorusuna bakın ne cevap verdi Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu ayrıldı mı? Şaşırtan hamle Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? Korona testi pozitif çıktı! Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu'ndan aşk paylaşımı! Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu el ele! Oğulcan Engin kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Ezgi Eyüboğlu’nun romantik paylaşımına Seda Sayan’dan yorum!