Seda Sayan 20 yıl önce dondurttuğu yumurtalarını satışa çıkaracak

59 yaşındaki Seda Sayan, 20 yıl öce yumurtalarını dondurttuğunu ve 7 ay önce 7'nci evliliğini yaptığı Çağlar Ökten ile çocuk düşünmediklerini açıklamıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Seda Sayan, dondurttuğu yumurtalarını NFT olarak satışa çıkaracağını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

7 ay önce kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'le nikah masasına oturan Seda Sayan, yeniden anne olmak istediği yönündenki haberleri yalanlamış ve ''Yumurtalarımı dondurtmuştum. Eğer Çağlar'ın çocuğu olmasaydı doğururdum ama 12 yaşında bir oğlu var. Çocuk işimiz bitmiştir, çok şükür.'' açıklamasını yapmıştı.

Ökten ile çocuk sahibi olmak istemediklerini belirten Seda Sayan, 20 yıl önce dondurttuğu yumurtalarını kullanmayacağını söyleyerek "Yumurtalarımı NFT olarak satışa çıkarabilirim" dedi.

 

''YUMURTALARIMI KULLANMAMA GEREK KALMADI, SATARIM''

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Seda Sayan, dondurttuğu yumurtalarını satışa çıkaracağını söyledi. Çocuk sahibi olmakla ilgili konuşan Sayan, "Muhabir arkadaşım 'Bu evliliği çocukla taçlandırmayı düşünüyor musunuz?' diye sordu. Ben de benim bir yavrum, Çağlar'ın da bir yavrusu var. Biz bu işi kapattık dedim. Ben 20 sene önce yumurtalarımı dondurttum. Gençken dondurulduğunda hiçbir şey olmuyor. Yaş ne olursa olsun sağlıklı yumurtalık anneye enjekte edildiğinde gebelik mümkün oluyor. Benim onları kullanmama gerek kalmayacağı için yumurtaları satarım" dedi.

''ÇAĞLAR'IN ÇOCUĞU OLMASA O YUMURTALARI KULLANIRDIM''

Yumurtalarını satacağını söyleyen Sayan "Çağlar'la çocuk konularını hiç konuşmadık. Çağlar'ın bir yavrusunun olması benim için büyük avantaj. İkimiz de işlerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çağlar'ın çocuğu olmasaydı o yumurtaları kullanırdım. Ben artık torunumu sevmek istiyorum. Yumurtalarımın NFT'sini çıkartabilirim" şeklinde konuştu.


Seda Sayan açıklamasının devamında ise ''Allah'a çok şükür benim onları kullanmama gerek kalmayacak. Satarım! Menopoz bir kadının bitişi değiş, ikinci doğuşudur. Bunu sakın unutmayın. Doğurganlığı da ölmüyor artık. Hiçbirimizin aklına gelebilir miydi menepozlu bir kadının doğurabileceği? Artık doğuruluyor. 60 - 65 yaşındaki insanlar çocuklarını kucaklarına alıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

seda sayan - çağlar ökten

SEDA SAYAN VE ÇAĞLAR ÖKTEN'İN EVLİLİKLERİ

Seda Sayan daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19) ile nikah masasına oturmuştu. Seda Sayan'ın, Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen 31 yaşında Oğulcan Engin adında tek oğlu bulunuyor.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile 7. evliliğini yaptığı Çağlar Ökten arasında üç yaş bulunuyor. Çağlar Ökten, Oğulcan Engin'den 3 yaş büyük.

Çağlar Ökten'in ise ilk evliliğinden 12 yaşında Artur Ökten adında bir çocuğu bulunuyor. 

 

 
Seda Sayan 20 yıl önce dondurttuğu yumurtalarını satışa çıkaracak ile ilgili etiketler NFT Çağlar Ökten Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.