Seda Sayan estetiklerine bir yenisini daha ekledi! Bacakları incecik oldu

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'le 7. evliliğini yapan 60 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan son dönemdeki değişimiyle gündemden düşmüyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla yepyeni bir görünüme kavuşan Seda Sayan şimdi de bacaklarına işlem yaptırdı.

Sinan Engin ile evliliğinden Oğulcan Engin (32) adında bir çocuğu bulunan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan (60), geçtiğimiz yıl Nisan ayında Çağlar Ökten'le 7. evliliğini yapmıştı. Daha önce Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren, silikonlarını yenileten Seda Sayan, yaşlanmanın önüne geçmek için de bir dizi estetik operasyon yaptırmıştı.

Son olarak çene kontürü, dudak liftingi ve jawline yaptırarak bambaşka bir görünüme kavuşan Seda Sayan estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

SEDA SAYAN'IN DEĞİŞİMİ DEVAM EDİYOR

Şimdilerde eşi Çağlar Ökten ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ve boşanacağı iddiaları hakkında sessizliğini koruyan ünlü isim bu sefer de bacaklarına işlem yaptırdı.

Son zamanlarda zayıflayan ve 38 cm incelen Seda Sayan, "Barbie Bebek" uygulaması yaptırdı. 60 yaşında olmasına rağmen fit haliyle dikkat çeken Seda Sayan son görüntüsüyle beğeni topladı. "Barbie Bebek" uygulaması ile bacaklarını incelttiren ünlü isim süper mini şortuyla kamera karşısına geçti. İncecik olan Seda Sayan'ın son hali ağızları açıkta bıraktı.

 İşte Seda Sayan'ın son hali:

Seda Sayan estetiklerine bir yenisini daha ekledi! Bacakları incecik oldu - Resim : 3

 

Seda Sayan estetiklerine bir yenisini daha ekledi! Bacakları incecik oldu ile ilgili etiketler Seda Sayan estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.