Miray Daner ile Aras Bulut İynemli arasındaki yakınlık şoke etti!

Oyuncu Miray Daner ile Aras Bulut İynemli arasındaki yakınlık duyanları şoke edecek cinsten. Peki, iki ünlü oyuncu arasında nasıl bir bağ var? İşte cevabı....

Sanat camiasında birçok ünlünün birbirleriyle akrabalık bağı olduğu bilinse de birçoğu ise hala bilinmiyor. Yeşilçam'ın ünlü aktörlerinden Kemal Sunal'ın oğlunun her ne kadar Ali Sunal olduğu herkes tarafından bilinse de İntizar ile Yıldız Tilbe'nin kuzen olması çok az kişinin bildiği bilgiler arasında. Son dönemin başarılı oyuncularından Aras Bulut İynemli ile Miray Daner'in akrabalık ilişkisi olduğunu duyduğunuzda şoke olacaksınız.

Oğulcan Engin ile bir süre aşk yaşayan ve Vatanım Sensin dizisindeki performansı ile gönüllerde taht kuran Miray Daner'in ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile kuzen olması birçok kişiyi şaşırtıyor.

 

Miray Daner ile Aras Bulut İynemli arasındaki yakınlık şoke etti! ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli Miray Daner
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.