Oğulcan Engin'e kendi restoranının önünde şok! Anahtarı motosikletin üstünde unutunca...

Ünlü sanatçı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in Cihangir’de anahtarını üstünde unuttuğu motosikleti bir hırsız ve kız arkadaşı tarafından güpegündüz çalındı. Hırsızın kaza yaparak terk ettiği motosiklet Kasımpaşa’da bulunurken, güven timleri tarafından yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz hafta Salı günü saat 15.00 sıralarında Beyoğlu Cihangir’de meydana gelen olayda; Ünlü sanatçı Seda Sayan’ın 30 yaşındaki futbolcu ve işletmeci oğlu Oğulcan Engin, motosikletiyle cadde üzerinde sahibi olduğu mekana geldi.

Oğulcan Engin'e kendi restoranının önünde şok! Anahtarı motosikletin üstünde unutunca...


ÖNCE SEPETİNDE DEĞERLİ BİR EŞYA ARADI SONRA MOTOSİKLETİ ÇALDI

Üstünde anahtarını unutarak mekana giren Engin’in arkasından durumu fark eden bir şahıs motorun yanına geldi. Anahtarı kontaktan çıkartan şahıs önce motosikletin sepetini açarak içerisinde değerli şeyler aradı. Şahıs ardından motosiklete binerek kız arkadaşıyla birlikte hiçbir şey olmamış gibi uzaklaştı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Oğulcan Engin'e kendi restoranının önünde şok! Anahtarı motosikletin üstünde unutunca... - Resim : 2

Oğulcan Engin'e kendi restoranının önünde şok! Anahtarı motosikletin üstünde unutunca... - Resim : 3

 

Oğulcan Engin'e kendi restoranının önünde şok! Anahtarı motosikletin üstünde unutunca... ile ilgili etiketler Oğulcan Engin Seda Sayan Hırsızlık cihangir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.