Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola evleniyor!

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye rolüyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Ezgi Mola, 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile bugün nikâh masasına oturuyor. Törene 14 kişiyi davet eden ünlü çiftin nikah şahitleri dikkat çekti. İşte detaylar...

'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda dizi ve filmde başrol oynayan 40 yaşındaki başarılı oyuncu Ezgi Mola, 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Mola, bugün aile arasında yapılacak sade bir törenle mutluluğa 'evet' diyecek.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola evleniyor!

Koronavirüs salgınından önce düğün hazırlıkları yapan çift, pandemi nedeniyle evlilik planlarını ertelemişti.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola evleniyor! - Resim : 2

SADECE 14 KİŞİ DAVETLİ!

Mola ve Aksakallı'nın sade nikâh törenlerine aile ve yakın dostlarından oluşan 14 kişinin katılacağı öğrenildi.

Ünlü çiftin nikah şahitliğini; eski futbolcu Sinan Engin, Aksakallı'nın yakın arkadaşı olan işletmeci Oğulcan Engin ve Mola'nın yakın arkadaşı Enis Arıkan yapacak.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola evleniyor! - Resim : 3

 

 

 

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola evleniyor! ile ilgili etiketler Ezgi Mola
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.