Miray Daner 24 yaşında liseden mezun oldu

Sinan Engin ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan 24 yaşındaki oyuncu Miray Daner ile ilgili ortaya çıkan gerçek duyanları şaşkına çevirdi. Medcezir, Vatanım Sensin, Saygı, Kuş Uçuşu gibi yapımlarda rol alan Miray Daner liseden mezun oldu. Sonunda diploma alan genç oyuncunun şimdi de üniversite sınavına hazırlandığı öğrenildi.

Oyunculuk kariyerine henüz 7 yaşındayken 'Papatyam' dizisiyle adım atan Miray Daner, setlerden fırsat bulup eğitimine devam edemedi. Daner, yoğun iş temposundan dolayı okula devam edemeyince lisedeyken devamsızlıktan kaldı. Lise mezunu olabilmek için 7 yıl önce akşam lisesine kayıt yaptıran Daner sonunda diplomasını aldı ve liseden mezun oldu.

LİSEYİ 7 YILDA BİTİRDİ

Posta Gazetesi'nden Kamil Sümer'in haberine göre; Son dönemin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Miray Daner nihayet tüm derslerini verip 24 yaşında lise mezunu oldu. Güzel oyuncu şimdi ise üniversiteye hazırlanıyor.

Miray Daner, 2007'de 'Bez Bebek'te 'Oyuncak Nergis', 2009-2011 yılları arasında yayınlanan 'Papatyam' dizisinde ise Metin Akpınar'ın torunu 'Gonca' karakterini oynadı. En büyük çıkışını ise Vatanım Sensin dizisi ile yaşadı. Bu süreçte eğitimini aksatan Daner'in liseden 24 yaşında mezun olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncu şimdilerde Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla adından söz ettiriyor. Oğulcan Engin ile Miray Daner'in arasında ise 8 yaş var.

Miray Daner 24 yaşında liseden mezun oldu - Resim : 2

Miray Daner 24 yaşında liseden mezun oldu ile ilgili etiketler Miray Daner
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.