İş adamına attığı mesajı affetmedi! Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrıldı

Seda Sayan'ın 1990-1995 yılları arasında evli olduğu Sinan Engin'den dünyaya gelen 32 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin, iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Miray Daner'den ayrıldı. 24 yaşındaki oyuncunun, 2 yıl önce kısa bir süre görüştüğü iş adamına gönderdiği mesajı gören Oğulcan Engin ilişkisine son noktayı koydu.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, daha önce Medcezir, Vatanım Sensin, Saygı, Kuş Uçuşu gibi yapımlarda rol alan ve kendisinden yaşça küçük olan Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan çift sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Miray Daner'in başkasına attığı bir mesajı yakalayan Oğulcan Engin ilişkisini sonlandırdı.

İş adamına attığı mesajı affetmedi! Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrıldı

İŞ ADAMINA ATTIĞI MESAJLARI YAKALADI


Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Oğulcan Engin, sevgilisi Miray Daner’in, iki yıl önce kısa bir süre görüştüğü işadamına mesaj göndermesini affetmedi. Çift, yaklaşık 10 gün önce tartışma yaşadı. Sebebi ise Daner’in o işadamıyla mesajlaşması.

AYRILIĞIN ARDINDAN TATİLE ÇIKTI


Bir konuyla ilgili olarak mesajlaşan ikilinin bu sohbetini Oğulcan Engin yakaladı. Sevgilisinin, bir zamanlar yakınlaştığı işadamıyla mesajlaşmalarına çok sinirlenen Oğulcan Engin ilişkiyi bitirdi. İlişkiyi kafasında tamamen bitiren Engin, hemen akabinde tek başında İtalya tatiline çıktı.

İş adamına attığı mesajı affetmedi! Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrıldı - Resim : 3

İş adamına attığı mesajı affetmedi! Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrıldı ile ilgili etiketler Miray Daner Oğulcan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.