Barış Arduç

Barış Arduç Türk dizi ve sinema oyuncusu. İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.

Ünlü oyuncu Barış Arduç'un reklam filmine sosyal medyada büyük ilgi...
Lohusa filmi ile gündemde olan Gupse Özay'dan aşk itirafı! Barış Arduç'tan Gupse Özay'ı kalbinden vuran Jan Asya açıklaması!
Barış Arduç'tan sonra bir kötü haber de Gupse Özay'dan Kısa süre önce baba olmuştu... Barış Arduç'tan kötü haber Gupse Özay'dan kızı ve köpeğiyle eğlenceli paylaşım! "Yok canım ne kıskançlığı..." Daha önce hiç duymadınız! Gupse Özay ile Barış Arduç'un kızlarına verdikleri isim şaşırttı Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin kızları dünyaya geldi! İşte ünlü çiftin bebekleriyle ilk pozu! Doğum için gün sayan Gupse Özay'dan karnı burnunda yeni pozlar... Hamilelik karelerine beğeni yağdı İlk bebeğine hamile olan Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi 7,5 aylık hamile olan Gupse Özay sonunda görüntülendi 7 aylık hamile olan Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini açıkladı Barış Arduç ile evli olan Gupse Özay'dan güzel haber geldi: 6 aylık hamile Merakla beklenen Kulüp'ün 1. sezonunun 2. kısmı Netflix'te yayınlandı Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? 3 Ocak Alparslan Büyük Selçuklu bu hafta neden yayınlanmadı? Netflix'in en çok konuşulan yerli dizisi 'Kulüp'ün 2. sezon tarihi belli oldu Ünlü oyuncu Barış Arduç'un asıl mesleği duyanları hayrete düşürdü Kulüp dizisindeki Raşel'in yaşı büyük şaşkınlık yarattı! Barış Arduç'la özel sahneleri olay olmuştu! Alparslan Büyük Selçuklu'da Yaş Farkı Olay Oldu! Barış Arduç ile Fahriye Evcen Arasında Kaç Yaş Var? Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ekranlara geri dönüyor! Yeni partneri Barış Arduç! Uyanış Büyük Selçuklu Yerine Alp Arslan Geliyor! Fahriye Evcen Hayranlarına Müjde Barış Arduç'un Başrol Oynadığı Alp Arslan Dizisinden Büyük Hamle! Ramo Dizisinden Dev Transfer Gerçe Çukur’un Yıldızı Barış Arduç Öyle Bir Dizinin İçine Giriyor ki! Çok Şaşıracaksınız! Paylaşım Yaptı Çukur Arık Böke öldü mü? Barış Arduç diziden neden ayrıldı? Çukur Arık Böke neden yok? Barış Arduç diziden ayrıldı mı? Çukur Arık Böke Erdenet kim? Barış Arduç kimdir? Gupse Özay'dan yeni hamilelik açıklaması! Çukur'un yeni sezon fragmanı yayınlandı! 'Gupse Özay'a çirkin diyenler' Gupse Özay'dan hamilelik açıklaması!