7 aylık hamile olan Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini açıkladı

2020 yılında hayatını meslektaşı Barış Arduç ile birleştiren oyuncu Gupse Özay'ın bir süre önce hamile olduğu ortaya çıkmıştı. İlk bebek heyecanı yaşayan ve hamileliğinin 7. ayına giren Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin kız bebekleri olacak.

2014 yılında Deliha filminin çekimleri sırasında aşk yaşamaya başladığı Barış Arduç (34) ile 2020 yılının Temmuz ayında nikah masasına oturan Gupse Özay 'dan (37) bir süre önce müjdeli haber gelmişti. Gupse Özay'ın bebek beklediği, gazeteci ve yazar Ömür Sabuncuoğlu sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkmıştı. Sabuncuoğlu paylaşımına ''TEYZE OLUYORUM 💗👼 Bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda @gupseo 3 ay sonra anne oluyor'' notunu düşmüştü.


BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ KIZ OLACAK


Gupse Özay, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Evde olduğu süreçte boş durmadığını belirten oyuncu "Yoksun da yoksun' deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok" dedi.

7 aylık hamile olan Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini açıkladı

7 aylık hamile olan Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini açıkladı ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.