Barış Arduç'tan sonra bir kötü haber de Gupse Özay'dan

Geçtiğimiz Eylül ayında baba olmanın heyecanını yaşayan 34 yaşındaki oyuncu Barış Arduç koronavirüse yakalanmış, rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin çekimlerine ara verilmişti. Barış Arduç'un ardından bir kötü haber de eşi Gupse Özay'dan geldi. Test sonucu pozitif çıkan Gupse Özay'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

2014 yılında Deliha filminde birlikte rol aldığı Gupse Özay ile 2020 yılında hayatını birleştiren Barış Arduç, geçen hafta koronavirüse yakalanmıştı. Kısa süre önce babalık sevinci yaşayan Arduç'un koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. TRT 1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan oyuncunun ardından eşi Gupse Özay da koronavirüse yakalandı.


tv100'ün haberine göre; Barış Arduç'un ardından eşi Gupse Özay'ın da koronaya yakalandığı öğrenildi.

Geçen hafta Barış Arduç’un koronaya yakalandığı ortaya çıkmış, başarılı oyuncunun sahneleri çekilemeyince ve stok bölüm de olmayınca da başrolünü oynadığı “Alparslan Büyük Selçuklu” dizinin bu haftaki bölümü yetişmemişti. Bu durum “Bir Küçük Günışığı” dizisinin reytinglerde birinci çıkmasına neden oldu.

Barış Arduç'un ardından eşi Gupse Özay'ın da koronavirüse yakalandı

EŞİNİN ARDINDAN GUPSE ÖZAY DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Geçen aylarda kızları Jan Arduç’u kucaklarına alan Arduç’un ardından eşi Gupse Özay’ın da geçen günlerde korona testinin pozitif çıktığı ve sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Barış Arduç’un son testi negatif çıkmış ve işinin başına dönmüştü.

Barış Arduç'tan sonra bir kötü haber de Gupse Özay'dan ile ilgili etiketler Barış Arduç Gupse Özay Koronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.