7,5 aylık hamile olan Gupse Özay sonunda görüntülendi

1,5 ay önce 6 aylık hamile olduğu ortaya çıkan ünlü oyuncu Gupse Özay hamile haliyle sonunda görüntülendi. Hakkında 'Karnını göstermeden doğumunu gerçekleştiren ilk ünlü olacak' şeklinde yorumlar yapılan Gupse Özay hamile haliyle ilk kez fotoğrafını paylaştı. İşte 7,5 aylık hamile olan Gupse Özay'ın karnı burnunda ilk pozu...

Deliha film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikahla taçlandırmıştı. Gözlerden uzakta bir evlilik sürdüren Barış Arduç ile Gupse Özay'dan bir süre önce müjdeli haber gelmişti. Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu öğrenilmişti. Hamilelik sürecini gözlerden uzakta geçiren Gupse Özay'ın bebeği sonunda göründü.


KARNI BURNUNDA İLK POZ

Şimdilerde 7,5 aylık hamile olan ve ilk kez anne olmanı heyecanını yaşayan 37 yaşındaki oyuncu Gupse Özay doğuma kısa bir süre kala görüntülendi. Kız bebek beklediği öğrenilen Gupse Özay'ın karnı burnunda fotoğrafı ortaya çıktı.

Güzel oyuncunun son halini görenler "En güzel anne adayı", "Hamilelik yakışmış", "Sonunda beklenen fotoğraf geldi" yorumunda bulundu. İşte 7 aylık hamile olan Gupse Özay'ın son hali....

7,5 aylık hamile olan Gupse Özay sonunda görüntülendi


7,5 aylık hamile olan Gupse Özay sonunda görüntülendi - Resim : 2

7,5 aylık hamile olan Gupse Özay sonunda görüntülendi ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.