Daha önce hiç duymadınız! Gupse Özay ile Barış Arduç'un kızlarına verdikleri isim şaşırttı

Deliha filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve 2020 yılında nikah masasına oturan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti anne - baba olmanın heyecanını yaşadı. Oyuncu çift kızlarını 9 Eylül Cuma günü kucaklarına aldılar. Gupse Özay-Barış Arduç çiftinin kızlarına ilginç bir isim verdiler. İşte oyuncu çiftin kızlarına verdikleri 'Jan Asya' isminin anlamı...

2014 yılında birlikte rol aldıkları 'Deliha' filminin setinde aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç birlikteliklerini nikah masasına taşıma kararı almış ve 2 yıl önce evlenmişlerdi. Kısa süre önce ise çiftin bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Kendisinden 3 yaş küçük meslektaşı Barış Arduç ile 2020 yılında Çeşme'de nikah masasına oturan 37 yaşındaki oyuncu Gupse Özay geçtiğimiz gün bebeğine dünyaya getirdi.

Daha önce hiç duymadınız! Gupse Özay ile Barış Arduç'un kızlarına verdikleri isim şaşırttı

Çiftin bebeklerine koydukları isim büyük bir merak konusu olmuştu. Çerkes olan Gupse Özay, kızına Çerkes ismi verdi. Güzel oyuncu bebeğinin ismini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

 KIZLARININ ADI 'JAN ASYA' OLDU


Barış Arduç ile Gupse Özay'ın kızları önceki gün Altunizade'deki Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı. Çiftin kızlarına isim olarak ne koydukları merak edilirken konuya ilişkin ilk paylaşım Gupse Özay'dan geldi. Kızının ayağının bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Özay, altına ''Hoş geldin Jan Asya Arduç'' yazarak bebeğinin ismini ilan etti. Ayrıca Özay, bu güzel süreçte kendisini arayan soran herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

JAN ASYA

'JAN' NE DEMEK?

Jan Asya Arduç'un Anlamı:
'Jan' ismi TDK'ya göre atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen anlamına gelmektedir.

Daha önce hiç duymadınız! Gupse Özay ile Barış Arduç'un kızlarına verdikleri isim şaşırttı ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç jan asya arduç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.