Barış Arduç ile evli olan Gupse Özay'dan güzel haber geldi: 6 aylık hamile

6 yıllık birlikteliklerini 2020 yılının Temmuz ayında nikah masasına taşıyan oyuncu çift Gupse Özay (37) ile Barış Arduç'tan (34) müjdeli haber geldi. Gupse Özay'ın hamile olduğu ve 3 ay önce bebeğini kucağına almaya hazırlandığı ortaya çıktı. Güzel gelişmeyi gazeteci ve yazar Ömür Sabuncuoğlu sosyal medyadan paylaştı. Gupse Özay ile Baruş Arduç'un bebeklerinin cinsyetinin ise kız olduğu öğrenildi.

2020 yılında Çeşme'de nikah masasına oturan Gupse Özay ile Barış Arduç'tan sevenlerine güzel haber geldi. Daha önce baba olmak istediğini dile getiren ve "Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye'de doğar çocuğumuz." açıklamasında bulunan Barış Arduç baba olmaya hazırlanıyor. 

Güzel haberi gazeteci ve yazar Ömür Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Gupse Özay ile çekilen karesini Instagram'dan yayınlayan Sabuncuoğlu paylaşımına ''TEYZE OLUYORUM 💗👼 Bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda @gupseo 3 ay sonra anne oluyor'' notunu düştü.

Barış Arduç ile evli olan Gupse Özay'dan güzel haber geldi: 6 aylık hamile


İkilinin kız bebek beklediği öğrenildi. Doğumu Eylül ayında yapacak olan Gupse Özay ile Barış Arduç hayranları çifte tebrik mesajları yağdırdı.

Barış Arduç, Gupse Özay ile ilişkisini şu sözlerle anlatmıştı: "Bizim hikâyemiz sette başlamadı. Arkadaştık. Film bittikten kısa süre sonra aramızdaki muhabbet çok güzel gitti. İkimizde gülmeyi seviyoruz. Çok mutluyuz. Kendimiz gibi davranıp çok eğleniyoruz. Komik insanı herkes sever. Hayat o kadar da ciddiye alınacak bir hikaye değil. Hiç süslü laflarımız yok. Birbirimize adlarımızla hitap ederiz. Düzen ve istikrar benim için her zaman daha makbul. Bir senede 15 ilişki yaşamış bir adamdan ziyade, iki senedir çok güzel bir ilişkiye sahip bir adam olarak o resmin içinde bulunduğumdan kendimle gurur duyuyorum. Gerçek hayatta dizidekinden daha güzel bir aşk yaşıyorum.”

Barış Arduç ile evli olan Gupse Özay'dan güzel haber geldi: 6 aylık hamile - Resim : 2

 

Barış Arduç ile evli olan Gupse Özay'dan güzel haber geldi: 6 aylık hamile ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.