Barış Arduç'tan Gupse Özay'ı kalbinden vuran Jan Asya açıklaması!

Eda Ece'nin düğün törenine katılan Gupse Özay ve Barış Arduç, kızları hakkında duygusal açıklamalar yaptı. Barış Arduç, ''Kızınız kime benziyor?'' sorusuna aşk dolu sözlerle yanıt verdi.

'Deliha' film setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, 2020 Temmuz'unda evlendi. Ünlü çift, kızları Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşadı. Eda Ece ile buğrahan Tuncer'in düğününe katılan ünlü çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gupse Özay annelik duygusunu ilk kez gazetecilerle paylaştı.

"KOCAMDAN DAHA FAZLA AŞIK OLDUĞUM BİRİ OLDU HAYATIMDA"

Kızından bahsederken duygusal anlar yaşayan Özay, "Kızımız 9 aylık oldu. Kocamdan daha fazla aşık olduğum biri oldu hayatımda. Şaka bir yana enteresan bir duygu. Mükemmel duygusallık katıldı hayatıma, gözlerim doluyor sevgiden" dedi.

"KARIMA AŞIĞIM"

Muhabirlerin 'kızınız kime benziyor?' sorusuna ise Barış Arduç, "Karıma aşığım, kızımın karıma benzemesi benim için müthiş bir şey." diye konuştu.

"BARIŞ ÇOK İYİ BİR BABA"

Ayrıca Özay, "Barış çok iyi bir baba. Her konuda elini taşın altına koyuyor, çekindiği bir şey de yok. Ben biraz kaygılı bir anneymişim. O uyusa bile ben onun başında uyumuyordum, bir dönem perişan olmuştum" ifadelerini kullandı.

Ünlü çift daha sonra İrem Sak ve sevgilisiyle de selamlaştı.

Barış Arduç'tan Gupse Özay'ı kalbinden vuran Jan Asya açıklaması! ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.