Züleyha 'Ah Yandım'la döndü!

Etnik müziğin ve Anadolu türkülerinin sevilen yorumcusu Züleyha, yeni single'ı ''Ah Yandım'' ile pop müziğe yelken açtı. Tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşan ''Ah Yandım''ın düzenlemelerinde Alican Özbuğutu ile Özkan Meydan imzası bulunuyor.

Müzikseverlerle Sevgililer Günü’nde buluşan kült eser ‘Ah Yandım’ın sözleri Ercan Saatçi, bestesi ise Aykut Gürel’e ait.

Kalan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşan ‘Ah Yandım’ın düzenlemelerinde Alican Özbuğutu ile Özkan Meydan imzası var.

Züleyha, her Çarşamba akşamı TRT Müzik ekranında, Sınırsız Ezgiler programını hazırlayıp sunmaya devam ediyor. Züleyha’ya usta müzisyen Behzat Gerçeker eşlik ediyor.

Pasaportu gönül, rehberi müzik, rotası ise sanat olan Sınırsız Ezgiler’de Enbe Orkestrası ile en sevilen şarkılar, türküler seslendiriliyor.

Züleyha 'Ah Yandım'la döndü!

Züleyha 'Ah Yandım'la döndü! ile ilgili etiketler Züleyha Ah Yandım şarkı single
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.