Yılmaz Morgül'den Defne Samyeli'ye zehir zemberek sözler! ''Sen şarkıcı mısın, yorumcu musun?''

Uzun zamandır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül'ü kaybetmenin acısını yaşayan 58 yaşındaki şarkıcı Yılmaz Morgül, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının bugünkü bölümüne konuk oldu. Annesinin vefatının ardından duyduğu üzüntüyü dile getiren Morgül 28 gün tedavi gördüğünü de açıkladı. Morgül ayrıca, sunuculuğu ve oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelen Defne Samyeli hakkında söyledikleriyle de şaşırttı.

Şarkıcı Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören ve Alzheimer hastası olan annesi Fatma Morgül geçtiğimiz yılbaşı gecesi hayata veda etmişti. Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Annemi, canımı, bebeğimi, her şeyimi kaybettim. Anneciğim mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullanmıştı. Acı haberi konserinden saatler önce alan Morgül, anlaşması olduğu için Büyükçekmece'deki bir otelde doktor kontrolüyle sahneye çıkmak zorunda kalmıştı. Anne Morgül, yeni yılın ilk günü Beykoz Kemerüstü Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanmıştı.

YILMAZ MORGÜL

ANNESİNİN VEFATININ ARDINDAN TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI


Annesinin vefatıyla büyük bir yıkım yaşayan ve bu süreçte acısını bastırmak için kendini yoğun çalışma temposuna kaptır Morgül, yorgun düşünce hastanelik olmuştu. Yılmaz Morgül'ün annesinin vefatının ardından 28 gün boyunca tedavi gördüğü ortaya çıktı.

yılmaz morgül

 ''İLK DEFA BİR KANDİLDE ANNEM YOKTU...''

Yılmaz Morgül, 2. Sayfa programının konuğu oldu. Tüm kadınların '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Yılmaz Morgül kısa süre önce kaybettiği annesini de andı. Morgül, "İlk defa bir kandilde annem yoktu, elini öpmedim, kandil simiti alamadım, oturdum ağladım. Babamı kaybettiğimde ablamı da bir kazada kaybettim ve 19 yaşındaki yeğenimi de kaybettim ama bu çok acı" şeklindeki sözleriyle herkesi hüzünlendirdi.

Morgül açıklamasının devamında ise 28 gün tedavi gördüğünü belirterek, ''Anne konusunda çok hassasım zaten. Ben kefene sarılmış annemi aşağıya indirdim, sağ tarafına yatırdık. Ben onu bıraktığımdan beri eski Yılmaz değilim. Delirdim galiba diyorum, bazen gülme bazen de ağlama krizleri geliyor. Ve diyorum ki 'nasıl anneni orada bırakıp gelip yatabiliyorsun?' diyorum. Allah kimsenin annesini babasını başından eksik etmesin" dedi.

 YILMAZ MORGÜL

DEFNE SAMYELİ'YE OLAY SÖZLER

Yılmaz Morgül, program sırasında Defne Samyeli hakkında da açıklamalarda bulundu. Bir süre önce sunuculuğu ve oyunculuğu bırakıp kariyer değiştiren ve şarkıcılıkta karar kılan Defne Samyeli için şunları söyledi: ''Defne samyeli ay... Sen şarkıcı mısın, sunucu musun? Beni gece kulübüne götürdüler, sahneye birisi çıktı a aa! 'Ben kalkıyorum' dedim. Ben gerçek sanatkarları dinlerim. Benim için bu sahnedeki insan şarkıcı ya da yorumcu değilki. Benim burada ne işim var. Sahnedeki Defne Samyeli'ydi.''

Gözler kariyerine yeni bir yön vererek şarkıcılığa geçiş yapan 50 yaşındaki oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'de gelecek açıklama çevrildi. 

Yılmaz Morgül'den Defne Samyeli'ye zehir zemberek sözler! ''Sen şarkıcı mısın, yorumcu musun?'' ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül Defne Samyeli 2. Sayfa Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.