Günler önce annesini kaybetmişti... Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı

58 yaşındaki şarkıcı Yılmaz Morgül'ün Alzheimer ile mücadele eden ve uzun zamandır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirdi. Annesinin vefatıyla yıkılan Yılmaz Morgül bu süreçte acısını bastırmak için kendini yoğun çalışma temposuna kaptırdı. Yılmaz Morgül bugün yorgun düşünce hastanelik oldu.

Geçtiğimiz haftalarda annesi Fatma Morgül'ü kaybeden Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı. Annesinin vefatının ardından zor günler geçiren ve kendini işine veren ünlü şarkıcı yoğun tempoya daha fazla dayanamadı.

Şarkıcı Pelin Suade, Yılmaz Morgül'ü hastaneye götürdüğünü duyurdu ve ünlü şarkıcı ile hastane odasından çekilen bir videosunu paylaşarak sevenlerini bilgilendirdi. Morgül için dua isteyen Suade yapığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Arkadaşım, kadim dostum, ailemizin gözbebeği, Yılmaz'ım rahtsızlandı. Sabah acilen hastaneye getirdim. Biliyorsunuz anneciğini kaybetti. Onun büyük üzüntüsüyle kendini yoğun çalışma temposuna verdi. Vücudu bitap düştü. Şu an hastanedeyiz. Nazarlara geldi. Dualarınızı bekliyoruz.''


YENİ YILA ACI HABERLE BAŞLADI

Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde yaşamını yitirmişti. Fatma Morgül, yeni yılın ilk günü Beykoz Serbostani Mustafa Ağa Camii'nde kılınan ikindi namazına müteakip Beykoz Kemerüstü Mezarlığı'na defnedilmişti. Annesinin ölümüyle yıkılan Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Annemi, canımı, bebeğimi, her şeyimi kaybettim. Anneciğim mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullanmıştı.

Günler önce annesini kaybetmişti... Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.