Nesrin Cavadzade'den bikinili poz! Zayıflığını görenler hayran kaldı...

Yer aldığı dizi ve özel yaşamı ile dikkat çeken isimlerden biri olan Nesrin Cavadzade son olarak yayınladığı kareler ile konuşuluyor. Zayıf ve fit görünümü ile beğeni toplayan Nesrin Cavadzade siyah bikinili pozları ile yürek hoplattı. İşte o kareler...

Nesrin Cavadzade özel yaşamı ve fit görünümü ile yürek hoplatıyor. Sağlıklı ve fit haline sosyal medyada yorum yağan Nesrin Cavadzade siyah bikinili pozu ile göz doldurdu. 

Yer aldığı projeler ve özel yaşamıyla gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade bu kez zayıflığı ile gündeme geldi. "Karbonhidratı kestim" diyerek bikini ile poz veren oyuncunun son hali yorum yağmuruna tutuldu.

Rol aldığı yapımlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Nesrin Cavadzade iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin bu defa son paylaşımıyla dikkat çekti.

ZAYIF VE FİT GÖRÜNÜMÜNE YORUM YAĞDI

'Uzun zamandır karbonhidratı kestim' notu ile bikinili bir videosunu paylaşan Nesrin Cavadzade'nin fit haline yorum yağdı. Güzel oyuncuya 'Keşke kesmeseydin', 'Çubuk kraker', 'Önceden daha iyiydin' gibi yorumlar yapıldı. Daha önce hakkında estetik yaptırdığına dair iddialar ortaya çıkan Cavadzade 'Gluteni, şekeri her türlü kes. 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur' sözleri ile yanıt vermişti.

 
Nesrin Cavadzade'den bikinili poz! Zayıflığını görenler hayran kaldı... ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.