Yasak Elma son bölüm izle! Fox TV Yasak Elma 158. bölüm full izle

Yasak Elma son bölüm ile Fox TV. Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma 158. bölüm full izle dizi bitiminde tek parça halinde Youtube platformunda olacak.

Yasak Elma son bölüm ile 12 Aralık akşamında Fox TV de. Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma 158. bölüm full izle dizi bitiminde tek parça halinde Youtube platformunda.

Yasak Elma son bölümünde; Zeynep, Yıldız ve Asuman’a çok sinirlidir. Asuman ve Yıldız kendilerini affettirmeye çalışırken Asuman da Zeynep ve Engin evliliğinin gerçek olması için elinden geleni yapacaktır.

Yasak Elma son bölüm izle! Fox TV Yasak Elma 158. bölüm full izle

Ender hamileliğinin Yıldız’ın kumpası olduğunu anlar ve ona her zamankinden daha çok bilenir. Kumru, Selim’le mutluluğu yakalayacağına eminken, Selim’in, herkesten gizli görüştüğü biri vardır.

Kumru hayalindeki kişinin Selim olduğuna kesin karar vererek oynadığı oyuna devam etme kararı alırken, Yıldız da Ender ve Doğan’ın arasını bir daha düzelmemek üzere bozmaya karar verir ve kusursuz bir plan yapar…

Yasak Elma son bölüm izle! Fox TV Yasak Elma 158. bölüm full izle ile ilgili etiketler Yasak Elma Fox TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.