WhiteBIT'te Bitcoin Ticareti Yapmanın En İyi 3 Yolu

Kripto para ticareti ve yatırımı, birçok teknoloji meraklısı arasında ana akım haline geldi. Kripto para birimi değişken ve riskli olsa da, dikkatli satın alındığında kullanıcıların önemli kazançlar elde etmesine olanak tanır.

Kullanıcılar merkezi ve merkezi olmayan borsalardan kripto para satın alabilirler. Yeni başlayanlar güvenli tarafta kalabilir ve müşterilerin varlıklarının daha iyi güvenliğini sağladıkları için merkezi platformların hizmetini kullanabilirler. Avrupa'nın en büyük kripto para borsalarından biri olan WhiteBIT, dijital varlıkları ve çok daha fazlasını alıp satmak için mükemmel bir yerdir.

WhiteBIT, kripto para ticareti yapmak için gerekli tüm araçlara sahip lider değişim platformudur. Platformda, örneğin avrodan BTC'ye ve BTC'den avroya güncel kripto para fiyatları ile fiat-kripto takası yapılabilir. WhiteBIT kullanıcıları, insanların bağımsız olarak kripto alıcıları veya satıcıları bulabilecekleri merkezi olmayan değişim platformu DEX'i de düşünebilirler.

WhiteBIT, acemiler için olduğu kadar profesyonel traderlar için de kullanışlı araçlar sunar. Yeni başlayanlar, okunması kolay grafiklerle temel ticareti düşünebilirler. Aynı zamanda, deneyimli traderlar marj işlemleri veya vadeli işlemlerden daha fazla fayda sağlayabilir. WhiteBIT'te nasıl Bitcoin ticareti yapacağınızı ve kârı maksimize etmek için hangi seçenekleri kullanabileceğinizi öğrenmek için makaleyi okumaya devam edin.

Temel ticaret

Bu seçenek, PRO ticaret bölümündeki göstergeleri okumayı ve anlamayı gerektiren teknik analize henüz aşina olmayan yeni başlayanlar için idealdir. WhiteBIT'teki temel ticaret seçeneği basit bir arayüze sahiptir, bu nedenle Bitcoin ticaretinin nasıl yapılacağını anlamak kolaydır.

Buradaki fikir, Bitcoin'i belirli bir fiyattan almak veya satmaktır. Kullanıcılar Bitcoin'i daha düşük bir fiyattan satın almak ve değeri arttıktan sonra satmakla ilgileniyor. Böylece kâr elde ediyorlar.

Ancak, WhiteBIT'te bir hesap oluşturmanız ve işlem yapmaya başlamak için bakiyenize para yatırmanız gerekir. Temel ticaret seçeneği, platform kullanıcılarının şunları yapmasını sağlar:

● Kripto para ticareti;
● Fiat para ticareti;
● Stablecoin ticareti;
● Demo sürümünü kullanarak yeteneklerini test etmek.

Bitcoin ticaretinin yanı sıra, diğer kripto para birimi çiftlerini de takas edebilirsiniz. 450'den fazla işlem çiftinden oluşan çok çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

"Al/Sat" bölümü grafiğin hemen altındadır. BTC satın almak istediğiniz fiyatı seçin. Ardından BTC satmak istediğiniz fiyatı seçin. Fiyatlar istediğiniz noktaya ulaştığında, emirler yerine getirilecektir.

Not: Toplam anlaşma artı işlem ücreti, tüm bakiyenizden daha düşük olmalıdır. Bu nedenle, yeterince para yatırdığınızdan emin olun. Aksi takdirde, sistem istenen işlemi tamamlamayacaktır.

Marj İşlemleri

Bu seçenek, WhiteBIT kullanıcılarının düşük bütçelerle bile kripto para ticareti yapabilmelerini sağlar. Basitçe söylemek gerekirse, arzu ettiğiniz bir işlemi sonuçlandırmak için yeterli paranız yoksa, borsadan ödünç alabilirsiniz.

WhiteBIT borsasında ekstra ücret ve faiz karşılığında kripto para alabilirsiniz. Kripto alır almaz, borsada ödünç aldığınız parayı kullanarak kazançlarınızı artırmaya başlayın.

İşlemin başarısız olabileceği düşünüldüğünde bu yüksek riskli bir stratejidir. Bununla birlikte, bir ticaret platformundan borç para almadan ticarete başlamak için yeterli birikimi oluşturmanın da bir yoludur.

Vadeli İşlemler

Kripto para ticareti için nispeten yeni bir seçenektir. Klasik vadeli işlem sözleşmeleri, iki tarafın anlaşmanın tarihi ve fiyatı üzerinde anlaşmasıyla ilgilidir. Bu, varlıklar üzerinde değil, fiyatları üzerinde spekülasyon yaptıkları anlamına gelir. Ayrıca sürekli vadeli işlem sözleşmeleri de vardır, yani vade tarihleri yoktur. Dolayısıyla, taraflar sözleşmeyi istedikleri zaman kapatabilirler. WhiteBIT, dünya çapında bu özelliği platforma getiren birkaç kripto borsasından biridir.

Bir vadeli işlem sözleşmesinin belirli sayıda birimi, fiyatlaması ve marj gereksinimleri vardır. Sözleşme ayrıca yatırımcıların karşılaması gereken mutabakat yöntemlerini de belirler. Artık WhiteBIT'te sürekli vadeli işlem sözleşmeleriyle işlem yapabilirsiniz. Borsa ayrıca en son haberleri ve gelecekteki piyasa güncellemelerini de kapsar.

Kripto para birimine yatırım yapmaya başlamak istiyorsanız, WhiteBIT başvurabileceğiniz bir seçenektir. Bu borsa platformu kullanıcıların şunları yapmasına olanak tanır:

● Euro gibi fiat para birimlerini kriptoya veya kripto paraları fiat paralara çevirme;
● Kripto para takası;
● Merkezi olmayan borsanın kullanımı;
● Kripto para, fiat para ve vadeli işlem takası;
● 20 kata kadar kaldıraç ile marj işlemleri;

Kripto para birimine yatırım yapmaya başlamanın en kolay yolu elbette kripto satın almaktır. Ancak bunu yapmadan önce trendleri öğrenin, ilgilendiğiniz varlıkları analiz edin ve stratejinizi düşünün: ticaret yapmak mı yoksa elde tutmak mı istiyorsunuz vb.

Ancak, ticarete başlamak istiyorsanız, WhiteBIT'te temel ticareti düşünün. Deneyim kazanmanıza yardımcı olacak kolay bir seçenektir.

WhiteBIT'te Bitcoin Ticareti Yapmanın En İyi 3 Yolu ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.