Bitcoin kan ağlıyor! BTC ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'e ne oldu? Bitcoin yükseliyor mu? Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri getiriyor. Son piyasa olumsuzlukları ile birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 08.06.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, SEC'in Binance'e açtığı davanın neden olduğu önemli bir düşüşle karşılaştıktan sonra fiyatında toparlanmalar göstermeye çalışsa da bugün yat seyiriyle yatırımcıları bezdirdi. Ünlü kripto para borsası Binance'a açılan dava, kripto para piyasasında çeşitli dijital varlıkları etkileyen bir belirsizlik yarattı.

26.400 dolar seviyesindeki destek seviyesi, düşüş eğiliminin potansiyel olarak zayıflamasına işaret eden önemli mum kalıpları ve teknik göstergelerin varlığıyla kendini gösteriyor.

Bununla birlikte, piyasa belirsizliğini koruyor ve Bitcoin'in yeniden ivme kazanıp yukarı yönlü yörüngesine devam edip edemeyeceği hala belirsiz...

BİTCOİN'DE SON DURUM

Lider kripto para birimi Bitcoin, 26.200 dolar seviyesinde destek buldu. Saatlik zaman diliminde, doji mumlarının ve bir çekiç mumunun oluşumu ile Bitcoin, zayıflayan bir düşüş eğilimi ile satıcılar arasında potansiyel bir tükenmeyle karşı karşıya. Bu, Bitcoin için güçlü bir destek olarak 26.200 dolar seviyesinin önemini pekiştiriyor.

Bitcoin kan ağlıyor! BTC ve kripto para piyasasında son durum...

Bununla birlikte, göreceli güç endeksi (RSI) ile hareketli ortalama yakınsama ıraksama (MACD) göstergeleri arasında bir farklılık bulunuyor. MACD bir alım bölgesinde tutunurken, RSI şu anda aşırı satış bölgesinde. Ek olarak, 50 günlük üstel hareketli ortalama, 26.500 dolar seviyesinde direnç görevi görerek Bitcoin üzerinde baskı oluşturuyor.

Bitcoin 26.200 dolar seviyesinin altına düşerse 25.400 dolara doğru düşüş trendini sürdürebilir.

(Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi taşımaz! Bitcoin'in fiyat tahmini ve kripto para piyasasındaki haberler, bundan sonraki yatırımlarınıza yönelik herhangi bir öneri teşkil etmez. Tüm alacağınız kararlar size aittir.)

 

Bitcoin kan ağlıyor! BTC ve kripto para piyasasında son durum... ile ilgili etiketler Kripto para BTC Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.