Ünlü şarkıcı hamileliğini herkesten gizledi!

Geçtiğimiz aylarda anne olduğu müjdesini veren dünyaca ünlü şarkıcı Iggy Azalea, katıldığı bir televizyon programında hamileliğini nasıl aylarca gizlediğini anlattı.

Avustralya'nın en ünlü isimleri arasında yer alan Iggy Azalea, geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen oğlu Onyx ile birlikte ilk kez geçtiğimiz haftalarda kamera karşısına geçmişti. Hamilelik sürecini herkesten saklayan Azalea, bu süreç de neler yaşadığını da anlattı.

Iggy Azalea, karnının çok fazla büyümemesi ve koronavirüs sebebiyle uygulanan karantinanın kendisine yardımcı olduğunu ifade etti. Azalea, "Zaten o süreçte evden çıkmam da gerekmiyordu" ifadelerini kullandı.

'Overserved with Lisa Vanderpump' adlı televizyon programına konuk olan Azalea, hamileliğini gözlerden uzak tutma fikrini dünyaca ünlü yıldız Kylie Jenner'ın verdiğini söyledi. Diğer taraftan ünlü isim bu durumu arkadaşlarından da sakladığını söyledi.

ESTETİK OPERASYON GEÇİRMEK ZORUNDA KALMADI

Avustralyalı rapçi, doğumdan sonra birçok kez estetik operasyon geçirmek zorunda kalacağını düşündüğünü ancak buna gerek kalmadığını belirtti. Jenner da kızı Stormi'ye hamile olduğunu herkesten gizlemiş ve doğumdan kısa bir süre sonra eski formuna bir kavuşarak ortaya çıkmıştı.

Iggy Azalea, ayrıca  oğlunun planlanan bir bebek olduğunu da belirtti. Azalea, çocuğunu tek başına büyüttüğünü ve oğlunun babasından ayrılmak kararı aldığını açıkladı. Fakat ünlü rapçi, yine de eski sevgilisinin iyi bir ebeveyn olduğunu ve bebeğinin hatırına onu sevdiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı hamileliğini herkesten gizledi!

GEÇTİĞİMİZ YIL NİSAN AYINDA ANNE OLDU

Gerçek adı Amethyst Amelia Kelly olan şarkıcı Iggy Azalea, geçtiğimiz yıl nisan ayında doğum yapmıştı. Hamileliğini herkesten gizleyen ünlü şarkıcının hayranları, Azalea'nın anne olduğu söylentilerinin ardından çıkan haberi doğrulamasının ardından adeta şoke oldu. 

 

Ünlü şarkıcı hamileliğini herkesten gizledi! ile ilgili etiketler Hamile Hamilelik doğum ıggy azalea
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.