Ünlü şarkıcı Berkay'ın kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Anne Özlem Ada Şahin deliye döndü: Dava edeceğim!

Ünlü şarkıcı Berkay'ın büyük kızının yüzüne dolap kapağı düştü. Ünlü sanatçının eşi Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kızının yaralandığını ve firmaya dava açacağını belirtti.

Berkay Şahin, 2016 yılında Özlem Ada Şahin ile nikah masasına oturdu. Evliklerini göz önünde yaşayan ikili, 2017 yılında Arya'yı 2019 yılında da Zeynep Mira'yı kucağına aldı. Kızlarının odası için mobilya alan çift, korkutan bir kaza yaşadı.

YÜZÜNE DOLAP KAPAĞI DÜŞTÜ

Dolap kabağının kızının yüzüne düşmesiyle büyük panik yaşayan Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yaparak firmaya öfke kustu. Yaşadıklarını sesi titreyerek anlatan Şahin, "Dolabın bir parçası durduk yere düşerek Arya'nın yüzüne geldi. Siz nasıl rezil bir firmasınız? Çocukların kullanacağı bir mobilyayı nasıl güvenli şekilde monte edemiyorsunuz? Elim ayağım titriyor sinirden. Sizi dava edeceğim" dedi.

Ünlü şarkıcı Berkay'ın kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Anne Özlem Ada Şahin deliye döndü: Dava edeceğim!

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI: BU REZİL FİRMAYA DAVA AÇACAĞIM

Kızının moraran suratını paylaşan Şahin, "Baştan beri problem yaşadık. Mobilyalar eksik geldi, elimde dekontlar var. Monte eden ekibiniz bile 'parçalar eksik, sorunlu' diyerek şikayette bulundular hepsi elimde. Üzerine bir de durduk yere çocuğumun suratına düştü. Sakin benim yaptığım hatayı yapmayın. Çocuğum söz konusu burada. Elim ayağım titriyor. Allah beterinden korudu. Sizin ihmalkarlığınız ve rezil firmanız yüzünden çocuğum hem çok korktu hem de yaralandı. Boynuna bile geldi" ifadelerini kullandı.

 Ünlü şarkıcı Berkay'ın kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Anne Özlem Ada Şahin deliye döndü: Dava edeceğim! - Resim : 2

Ünlü şarkıcı Berkay'ın kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Anne Özlem Ada Şahin deliye döndü: Dava edeceğim! ile ilgili etiketler Berkay Şahin Özlem Ada Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.