Ünlü oyuncunun estetiksiz hali gündem oldu!

Oyuncu kadrosunda Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün gibi başarılı isimlerin yer aldığı, televizyon ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sefirin Kızı'nda Menekşe karakterini canlandıran Tülin Yazkan, estetiksiz haliyle olay oldu.

Star TV ekranlarıın sevilen dizisi Sefirin Kızı'nda Menekşe karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tülin Yazkan'ın yıllar içerisindeki değişimi şaşırttı.

Dizide sergilediği oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettiren Tülin Yazkan, Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide de Merve karakterini canlandırmıştı.

Ünlü oyuncunun estetiksiz hali gündem oldu!

Ufak Tekefek Cinayetleri dizi kadrosundan Sefirin Kızı'na geçen ünlü oyuncu Tülin Yazkan, hayranlarını hayrete düşüren bir değişim yaşadı. Ünlü oyuncunun estetiksiz halini görenler gözlerine inanamadı.

Ünlü oyuncunun estetiksiz hali gündem oldu! - Resim : 2

Kadrosunda yer aldığı dizilerde genellikle kötü karakterlere hayat veren Tülin Yazkan, Ufak Tefek Cinayetler'de zengin ve havalı olan Merve karakterine hayat verirken; Sefirin Kızı dizisiyle de izleyicileri şaşırtmadı. Ünlü oyuncu geçirdiği burun estetiği operasyonu ile adeta bambaşka birine dönüştü.

 Ünlü oyuncunun estetiksiz hali gündem oldu! - Resim : 3

MERVE YAZKAN HAKKINDA

28 Şubat 1991'de İstanbul'da dünyaya gelen Tülin Yazkan, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. İlk defa 2014 yılında Yılanların Öcü adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Yazkan, Yazın Öyküsü, Kırlangıç Fırtınası, Ufak Tefek Cinayetler ve Bodrum masalı gibi yapımlarda yer almıştır.

Tülin Yazkan günümüzde Star TV ekranlarının büyük bir keyifle izlenen dizisi Sefirin Kızı'nda Menekşe karakterini canlandırmaktadır.

Tülin Yazkan’ın rol aldığı diziler ve filmler

(2019)  Sefirin Kızı (Menekşe) (TV Dizisi)
(2017-2018)  Ufak Tefek Cinayetler (Merve’nin gençliği) (TV Dizisi)
(2017)  Kırlangıç Fırtınası (İnci) (TV Dizisi)
(2016)  Bodrum Masalı (İpek) (TV Dizisi)
(2015)  Yaz’ın Öyküsü (Öznur) (TV Dizisi)
(2014)  Yılanların Öcü (TV Dizisi)

 

 

Ünlü oyuncunun estetiksiz hali gündem oldu! ile ilgili etiketler estetik Sefirin Kızı tulin yazkan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.