Özge Özacar'ın Ali Koç hayranlığı kafaları karıştırdı! Eski paylaşımları gündem oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve oyuncu Özge Özacar'ın ödül törenlerindeki yakınlığı dikkat çekmişti ve ikilinin yan yana oturdukları bir görüntü sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Özge Özacar'ın Ali Koç'u övdüğü eski paylaşımları ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun Ali Koç hayranlığı dikkat çekti.

2005 yılında Nevbahar Koç ile dünyaevine giren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakterine hayat veren Özge Özacar'ın bir ödül törenindeki yakınlığı çok konuşulmuştu. İkili arasındaki yakın temas dedikoduları da beraberinde getirdi. Fenerbahçeli Özge Özacar'ın eski yıllara ait sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

Özge Özacar'ın Ali Koç hayranlığı kafaları karıştırdı! Eski paylaşımları gündem oldu

ALİ KOÇ İLE İLGİLİ PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLDU

Özge Özacar'ın paylaşımlarında Ali Koç'tan övgü dolu sözlerle bahsettiği görüldü. Özge Özacar'ın 2012 ve 2013 yılında Ali Koç ile ilgili attığı tweetler, 'acaba hayranı mı?' sorularını gündeme getirdi.

Özge Özacar'ın Ali Koç hayranlığı kafaları karıştırdı! Eski paylaşımları gündem oldu - Resim : 2

Özge Özacar'ın Ali Koç hayranlığı kafaları karıştırdı! Eski paylaşımları gündem oldu ile ilgili etiketler Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.