Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan İle aşk yaşadığını iddia eden Cansu Taşkın gündemi salladı! 1 yıldır Erdoğan'a ulaşamıyor...

Magazin gündeminde Cansu Taşkın'ın itirafı ve Yılmaz Erdoğan'ın özel yaşamı yer aldı. Oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın ile aşk yaşadığını söylemesi sonrası gözler Yılmaz Erdoğan'a çevrilid.Konuya ilişkin açıklama Onur Üçkarışoğlu'ndan geldi. İşte o açıklama...

tv100 Magazin Hattı muhabiri Onur Üçkarışoğlu'nun edindiği bilgiye göre ikilinin tanışması 2 yıl önce Maslak'ta düzenlenen etkinliğe gelen Cansu TaşkınYılmaz Erdoğan'a gidip "Rica etsem bir fotoğraf çekilebilir miyiz? isteğinde bulunması ile başlıyor.

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Yılmaz Erdoğan cephesi bu konuda sessizliğini koruruken aslında perde arkasında ki gerçeğin bu olmadığı ortaya çıktı. Yaklaşık bir yıldır Yılmaz Erdoğan'ın değişen numarası sonrası BKM'den tanıdığı kim varsa devreye sokarak iletişim kurmaya çalışsa da başarılı olamayan Cansu Taşkın geçen süre boyunca hiç bir açıklama yapmadan bekledi.

BÖYLE BİR AŞK OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

 

"İnci Taneleri” dizisinin çok konuşulmaya başlamasından sonra katıldığı programda aşk yaşıyoruz açıklaması ise akıllarda acaba reklam mı yapıyor? sorularını getirdi. Yılmaz Erdoğan'a yakın kanatlardan kesin olarak edinilen bilgi ise aralarında kesinlikle böyle bir aşk olmadığı yıllar önce sadece bir kaç kez görüştüklerini söylediği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan İle aşk yaşadığını iddia eden Cansu Taşkın gündemi salladı! 1 yıldır Erdoğan'a ulaşamıyor... ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.