TRT'nin yeni dizisi 'Mavera' Ramazan ayında izleyiciyle buluşacak!

Her yapımıyla izleyicileri adeta ekranlara kilitleyen TRT'den çok konuşulacak ve reyting rekorları kıracak bir dizi daha geliyor. Ahmed Yesevi'nin hayatının ele alınacağı TRT 1 ekranlarının yeni dizisi 'Mavera', Ramazan ayında izleyiciyle buluşacak.

Birbirinden kaliteli yapımlarıyla büyük bir izleyici kitlesine sahip olan TRT 1'in yeni dizisi 'Mavera' izleyiciyle buluşacak. Bir Zamanlar Kıbrıs, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Teşkilat TRT 1 ekranlarının çok konuşulan ve reyting rekoru kıran dizileri arasında gösteriliyordu. Mavera ise bu serinin adeta bir devamı olacak.

RAMAZAN AYI BOYUNCA TRT 1 EKRANLARINDA OLACAK

Hâce Ahmed Yesevi’nin hayatını anlatan 'Mavera' dizisi Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında olacak.

İBRAHİM EREN AÇIKLAMA YAPTI!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Önünüzde Hâce oldu mu gönlünüzde korku olmazdı. İşte bizim hikâyemiz o yolda başladı. Hâce Ahmed Yesevi’nin hayatını ele aldığımız yeni dizimiz “Mavera”, Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranında olacak.'' 

TRT'nin yeni dizisi 'Mavera' Ramazan ayında izleyiciyle buluşacak!

TRT'nin yeni dizisi 'Mavera' Ramazan ayında izleyiciyle buluşacak! ile ilgili etiketler TRT TRT 1 İbrahim Eren mavera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.