Trabzon Spor Fan Token (TRA) nedir?

Kripto para piyasasının her geçen gün öneminin artmasıyla birlikte, futbol takımları da bu yönde çalışmalar yapmaya başladı. Bu çerçevede, Trabzonspor Fan Token (TRA) en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Trabzonspor Fan Token (TRA) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Kripto para piyasasının öneminin artmasıyla birlikte, gelir kaynaklarını artırmaya yönelik çalışmalar yapan bordo mavili kulüp Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)’a yaptığı bildirimle Kripto para sektörüne adım attı. Bu sebeple, Trabzonspor Fan Token (TRA) araştırılıyor. Peki, Trabzon Spor Fan Token (TRA) nedir? Nasıl alınır? Detaylar haberimizde... 

Trabzon Spor Fan Token (TRA) nedir?

TRABZON SPOR FAN TOKEN (TRA) NEDİR? 

TRA kısaltması ile anılan Trabzonspor Fan Token, Trabzonspor Kulübü’nün Socios ortaklığı ile geliştirdiği resmi taraftar tokenıdır. 22 Eylül 2020’de piyasaya sürülen TRA, Trabzonspor ile taraftarlar arasındaki etkileşimi artırmak ve taraftarların takımları ile ilgili çeşitli konularda söz sahibi olmasını sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. 

Gelir kaynaklarını artırmaya yönelik çalışmalar yapan bordo mavili kulüp Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)’a yaptığı bildirimle Kripto para sektörüne adım attı. Socios Services Limited şirketi ile taraftar token ihracı konucunda bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplam beş yıllık bir anlaşma gerçekleştiren Trabzonspor, dijital dünyadaki tüm yatırımcılara ve taraftarlara sunulmak üzere toplam 10 milyon adet Trabzonspor taraftar token ihracı yapacak. TRA kısaltma kodu ile dünyanın en büyük kripto para borsalarında işlem görecek olan "TRA Token" ların arz başlangıç fiyatı 8.-TL olarak belirlendiği açıklandı.

Trabzonspor Fan Token’ın kullanıcılarına sundukları genel olarak şu şekilde sıralayabiliriz:

-Takımla ilgili alınacak kararlarda ankete katılarak söz sahibi olma

-Takımı destekleme 

-VIP maç biletleri

-Stadyum turları

-İmzalı forma

 

Trabzon Spor Fan Token (TRA) nedir? ile ilgili etiketler Trabzonspor Fan Token
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.